Realfagsportalen Opiniones

1. Centro educativo
  2. Institución educativa
  3. Profesor/a particular

Escrito por la empresa

Realfagsportalen er et norsk lærested på nett for videregående elever og privatister i matematikk. Målet vårt er å gjøre læring effektiv, forståelig og rimelig. Vi tilbyr komplette kurs i 1P, 1T, S1, S2, R1 og R2 – med videoleksjoner, animasjoner, quizoppgaver og gratis hjelp fra faglærer på chat. Kursene kan brukes som supplement til skolen eller som full forberedelse til privatisteksamen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den beste hjelpen jeg har hatt i matte

Realfagsportalen hjalp meg med å forstå fagstoffet og gjorde det lettere å få full kontroll før prøver og eksamen. Det jeg liker best er at de forklarer ting på en måte som faktisk er enkel å forstå. Selv vanskelige temaer blir brutt ned steg for steg, slik at man skjønner hva man gjør og hvorfor man gjør det.

Videoene er veldig pedagogiske, og animasjonene deres gjør det mye lettere å visualisere konsepter og se sammenhenger i matematikken.

Realfagsportalen er definitivt en stor del av grunnen til at jeg gjør det bra i R2. Jeg anbefaler denne plattformen virkelig til alle som vil føle seg tryggere i matte og forstå stoffet ordentlig!

18 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er veldig fornøyd med…

Jeg er veldig fornøyd med Realfagsportalen! Det er trygt og fint å vite at man får pengene tilbake dersom man ikke rekker å avslutte abonnementet før neste måned. Videoene er også veldig gode og grundige, og de gikk gjennom alt jeg trengte til R2-eksamen. Anbefales!

1 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anbefales til alle som sliter med matte

Videoene er perfekte-de forklare ting enkelt, tydelig og virkelig hjelper når man øver til eksamen. Det jeg liker best, er at de svarer veldig fort når jeg spør om noe. de gir alltid det beste forklaringen helt til jeg forstår det .

23 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Torjus og co reddet meg…

Torjus og co reddet meg som en litt stressa, utslitt elev på videregående! Jeg gjorde det ok godt i fagene, men hadde behov for en dypere forståelse og strukturering i realfagene, og der ble jeg godt møtt av de flinke folkene i Realfagsportalen :-) Man føler seg sett, forstått og trygg, i en setting som for mange kan være litt overveldende. Jeg gikk ut av videregående med alle mine mål nådd, og går nå på drømmestudiet, mye takket være disse folkene <3

11 de noviembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

DU lærer best av videoer!

Dette er andre gangen jeg kjøper et abonnement hos realfagsportalen. Deres videoer med illustrasjoner og enkel forklaring, gjør det så mye lettere å forstå matten. jeg anbefaler realfagsportalen på det sterkeste dersom du synes det er kjedelig og vanskelig å forstå tekst forklaringer i boka!

10 de noviembre de 2025

God hjelp

Jeg har fått god hjelp gjennom videoene som går gjennom alle kapitalene i vg2 pensumet og er veldig lærerike. Jeg har også fått veldig god hjelp av chatten som har svart på alt jeg har lurt på og gjort at jeg forstår det mye bedre. (Jeg har kjøpt r1 kurset)

4 de noviembre de 2025

kjøpte det først for r1

kjøpte det først for r1, gikk fra 2 til 4 i faget, så kjøpte jeg det for å ta opp P-matte fikk sekser på eksamen

tusen takk for hejelpen realfagsportalen dere har virkelig hjulpet meg

28 de marzo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.