Fuldt ud tilfreds
Fuldt ud tilfreds, bestilte støvler, super service, svarede hurtigt på spørgsmål og sendte med hurtig levering.

Respuesta de Rebel Copenhagen
Rebel Copenhagen er en dansk webshop med fokus på unikt tøj til kvinder. Jeg håndplukker selv hver eneste style med øje for kvalitet, pasform og et personligt udtryk, så du ikke finder det samme overalt, og alle styles sælges i begrænset antal. Udvalget består blandt andet af tøj, sko og accessories til kvinder, der gerne vil skille sig ud og føle sig godt tilpas i det, de har på. Jeg udvælger bevidst et mindre sortiment ad gangen, og derfor købes der kun et begrænset antal af hver model. For mig handler mode ikke om alder eller størrelse, men om at finde tøj, der føles rigtigt og giver selvtillid i hverdagen. God kundeservice og ærlig kommunikation er en vigtig del af Rebel Copenhagen. Som ejer står jeg selv bag webshoppen og har direkte kontakt med mine kunder, både før og efter køb. Feedback og anmeldelser betyder meget for mig og bruges aktivt til at forbedre den samlede købsoplevelse. Mit mål er at drive en personlig webshop, hvor kvalitet, service og tillid går hånd i hånd, og hvor du som kunde føler dig tryg og godt behandlet. Tak fordi du besøger Rebel Copenhagen og deler din oplevelse, det hjælper både mig og andre kunder.

Respuesta de Rebel Copenhagen
Lidt længere leveringstid end forventet, men ejer skrev og oplyste dette efter købet. Jeg har oplevet god service i den forbindelse.
Jeg købte to kjoler, hvor den ene har perler. Der er dog kun perler på forsiden, hvilket desværre ikke fremgår af billederne på hjemmesiden eller af teksten hertil, så det var en smule skuffende. Den anden kjole er virkelig smuk og var endnu flottere på end forventet. Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med både service, kjoler og ikke mindst pris.

Respuesta de Rebel Copenhagen
Más información sobre otros tipos de reseñas.