Rebozocopenhagen Opiniones

4,8

Adriana mötte oss med värme & lugn en dag när vi dök upp med mycket känslor. Hon har god kunskap över Rebozo och är inte rädd för att rätta en på ett mjukt sätt när det blir fel. Man märker att hon... Ver más

Helt fantastisk! Jeg har taget et heldags-kursus hos Rebozo Copenhagen, med fokus på graviditet, fødsel og efterfødsel. Adrianna er sindssygt dygtig til at lære fra sig, så man afslutter kurset med... Ver más

Bought a nice 3m Rebozo cloth, high quality and a lot of information on usage where given to me by the owner:)

1. Tienda para bebés
  2. Clases

Rebozo by Rebozo Copenhagen is a multifunctional woven cloth that can be used as a baby wrap, shawl, or for rebozo massage, which can help relieve discomfort and pain during pregnancy, birth and postpartum. We work directly with the artisans who handcraft our rebozos in Mexico, supporting traditional craftsmanship and fair working conditions. We also offer courses for professionals in the use of rebozo techniques during pregnancy, birth, and the postpartum period, as well as courses focused on deep muscular relaxation and calming the nervous system.

Virkelig god service

Virkelig god service. Jeg var i tvivl om str. da det var en gave, men fik virkelig god vejledning og kunne til hver en tid bare spørge.
Det gik meget hurtigt mes behandling af ordren og levering trods det var tæt på jul.
Da varen så kom var det bare det flotteste og blødeste tørklæde.
Kan varmt anbefale at købe derfra.

13 de diciembre de 2022
Logotipo de Rebozocopenhagen

Respuesta de Rebozocopenhagen

Hej Maria,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Det glæder os at høre, at vejledning har hjulpet dig og at du er tilfredse med vores rebozoer. :)
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh Rebozo Copenhagen

Rigtig fin kundeservice og gode…

Rigtig fin kundeservice og gode produkter

2 de enero de 2023
Logotipo de Rebozocopenhagen

Respuesta de Rebozocopenhagen

Hej Karin,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Det glæder os at høre, at du er tilfredse med at handler med os. :)
Vi ønsker dig en rigtig god dag.
Mvh Rebozo Copenhagen