Recepty.pl Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Clínica

Escrito por la empresa

Recepty.pl to nowoczesny polski serwis telemedyczny, którego celem jest ułatwienie pacjentom dostępu do konsultacji lekarskich online oraz legalnych i bezpiecznych usług z zakresu e-zdrowia. Platforma została stworzona z myślą o osobach, które cenią wygodę, oszczędność czasu oraz jasne i przejrzyste procedury medyczne, bez konieczności wychodzenia z domu. Za pośrednictwem recepty.pl pacjenci mogą skorzystać z konsultacji z wykwalifikowanymi lekarzami, prowadzonych zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz aktualną wiedzą medyczną. Każda konsultacja odbywa się na podstawie indywidualnej ankiety medycznej i – w razie potrzeby – dodatkowego kontaktu z lekarzem, co pozwala na rzetelną ocenę stanu zdrowia pacjenta. Serwis działa w oparciu o wysokie standardy bezpieczeństwa danych oraz ochrony prywatności. Dane pacjentów są przetwarzane zgodnie z RODO, a cała infrastruktura techniczna została zaprojektowana z myślą o poufności i niezawodności. Recepty.pl stawia na prostotę obsługi, przejrzystą komunikację oraz partnerskie podejście do pacjenta. Platforma jest stale rozwijana, aby odpowiadać na realne potrzeby użytkowników i dostosowywać się do zmieniających się wymagań rynku usług medycznych online. Opinie użytkowników są dla zespołu recepty.pl cennym źródłem informacji i impulsem do dalszego doskonalenia jakości obsługi oraz funkcjonalności serwisu.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 2 estrellas sobre 5

lekarz nie chcial wystawic mi recepty mimo zgody rodzica i pokazanych badan

chciala bym zglosic skarge na zagranicznego lekarza ktory juz 2 raz zglaszal sprzeciw do przedluzenia mi recepty na leki dobrane do mnie podczas wizyty stacjonarniej w oparciu o usg i wyniki badan krwi itp. mimo zgody rodzica dalej byl problematyczny i wystawil mi recepte tylko na 1 opakowanie

12 de septiembre de 2026

Respuesta de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Maju, dziękujemy za przekazanie opinii. Rozumiemy, że decyzja lekarza dotycząca liczby przepisanych opakowań mogła być dla Pani niezadowalająca.

Chcielibyśmy jednak podkreślić, że w Recepty.pl każda decyzja o wystawieniu recepty oraz ilości przepisanego leku należy wyłącznie do lekarza i jest podejmowana indywidualnie na podstawie informacji uzyskanych podczas konsultacji oraz przedstawionej dokumentacji medycznej. Sam fakt wcześniejszego stosowania danego leku nie oznacza automatycznie możliwości wystawienia recepty w oczekiwanej ilości.

Jeżeli chciałaby Pani zgłosić zastrzeżenia dotyczące przebiegu konsultacji, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Zweryfikujemy sprawę indywidualnie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 de agosto de 2026

Dzień dobry,
przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pana oczekiwań. W przypadku niektórych świadczeń lub terapii konieczne jest skorzystanie z dedykowanej konsultacji lekarskiej, która obejmuje szerszy wywiad medyczny i ocenę lekarza. Informację tę przekazaliśmy również podczas rozmowy telefonicznej, proponując rozwiązanie satysfakcjonujące dla Pana.

Jeśli chciałby Pan wrócić do tej sprawy, zapraszamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl. Chętnie pomożemy.

Zespół Recepty.pl

Polecam :)

Receptę otrzymałem w kilka minut, dodatkowo w zaleceniach lekarz opisał jak stosować lek, polecam :)

24 de abril de 2026

Bardzo szybko i sprawnie

Bardzo szybko i sprawnie. Doktor miły i dokładny

27 de febrero de 2026

Respuesta de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Agnieszko, dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Jest nam niezmiernie miło, pozdrawiamy serdecznie :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Masakra…

Lekarz nie dla mi recepty o którą prosiłam. Straciłam 59 zł. Masakra

23 de febrero de 2026

Respuesta de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Marzeno, przykro nam, że konsultacja nie spełniła Pani oczekiwań i wywołała rozczarowanie. W serwisie Recepty.pl pacjent wykupuje konsultację lekarską w formie teleporady, natomiast decyzja o wystawieniu e-recepty zawsze należy wyłącznie do lekarza. Lekarz działa niezależnie, zgodnie z aktualną wiedzą medyczną, zasadami etyki zawodowej oraz obowiązującymi przepisami prawa i może odmówić wystawienia konkretnego leku, jeśli w jego ocenie nie ma wystarczających wskazań medycznych lub konieczna jest dodatkowa diagnostyka bądź dokumentacja.
Rozumiemy, że sytuacja, w której oczekiwany lek nie zostaje przepisany, może być frustrująca. Warto jednak podkreślić, że wskazanie leku przez pacjenta w formularzu stanowi informację dla lekarza, a nie gwarancję jego wystawienia. Celem konsultacji jest ocena medyczna i zapewnienie bezpieczeństwa terapii.
Jeśli ma Pani wątpliwości dotyczące przebiegu konsultacji lub chce Pani, abyśmy zweryfikowali tę sytuację indywidualnie, zachęcamy do kontaktu: kontakt@recepty.pl - przeanalizujemy sprawę i udzielimy szczegółowych wyjaśnień. Zespół Recepty.pl

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona…

Szybko i profesjonalnie przeprowadzona konsultacja.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Recepty.pl

Dzień dobry Pani Anno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie i profesjonalnie. Życzymy dużo zdrowia i w razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.