Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Negativ erfaring etter forsikringsoppdrag

Min erfaring med dette selskapet etter en vannlekkasje i mitt hus i Kongsvinger er dessverre svært negativ.

Håndverkeren som ble sendt av mitt forsikringsselskap utførte arbeidet uten å beskytte møbler, innbo og oppholdsrom mot nedstøving.

Store deler av boligen var preget av støv, og det opplevdes vanskelig å bo der. Som følge av forholdene måtte vi midlertidig bo på hotell, og senere i bobil i en periode.

I denne perioden opplevde jeg manglende oppfølging og fravær av håndverker, også etter at jeg gjorde oppmerksom på at situasjonen var belastende for meg.

Håndverker hadde ikke anledning til å komme og vurdere forholdene på stedet. Samtidig opplevde jeg at det ble rapportert til forsikringsselskapet at boligen var beboelig.

Firmaet avsluttet deretter sitt arbeid uten å rydde opp etter seg, og saken endte med kontantoppgjør fra forsikringsselskapet, uten dialog med meg.

Basert på denne erfaringen kan jeg ikke anbefale dette selskapet, og vil råde andre til å sette seg godt inn i andres erfaringer før valg av håndverker. Jeg vil heretter selv prioritere fagfolk tilknyttet etablerte bransjeorganisasjoner med dokumentert god omtale.

5 de enero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ren svindel

Ren svindel, styr unna! Reco kom til oss på oppdrag fra Fremtind forsikring. De skulle først rense tingene som gikk an å redde, men så kom en mann som skulle hjelpe til med unger i bilen som kranglet. Da ønsket de at vi heller skulle kaste alt og bli enige om en samlet sum for det hele. Dette benekter de så for forsikringsselskapet, og hevder at de har kastet alt på "goodwill", altså arbeidet en hel dag for ingen lønn, og at de hadde forklart oss at vi ikke ville få dekket dette på forsikringen. Noe som er blank løgn. Vi mistet alt i kjelleren og fikk dekket 27 ting av 8 A4 ark med lister over alle tingene. Det hjalp ikke at vi sendte inn bilder og det var helt umulig å vinne frem. Dersom man får Reco på oppdrag, anbefaler jeg at man tar opp alle samtaler slik at man har bevis i ettertid. Vi mistet alt pga dem, og dette er ting som er umulig å kjøpe tilbake. Hele samlinger og utstyr som skulle brukes til dyrevern, alt er vekk, takket være to kjeltringer fra Reco. Vi forsøkte å sende klage inn til Finken, men fikk dessvere ikke gjennomslag der heller, fordi vi ikke hadde bevis for samtalen. Man handler i god tro, om at disse firmaene har rent mel i posen, men ender opp med å bli svindlet.

16 de septiembre de 2024
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.