Redbeans koffiebonen zijn echt de lekkerste!! Niet alleen de collega's maar ook klanten zeggen dat ze hier altijd graag een bak koffie drinken. Veel lekkerder dan bij andere bedrijven. Service is perf... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
We hebben de machine nu iets meer dan een jaar staan met goede koffie, kort geleden is deze weer helemaal nagelopen. Monteur erg vriendelijk en kundig!
La empresa ha respondido
De accountmanager kwam tijdens de installatie van de koffiemachine kijken of alles in orde is. Dit vonden wij een pluspunt, niet alleen verkopen maar ook daarna contact houden met de klant. De koffi... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Redbeans levert complete koffievoorzieningen voor bedrijven in Nederland en België, zodat medewerkers en bezoekers kunnen genieten van geweldige koffie van premium kwaliteit. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen voor kantoren en werkplekken waar koffie een echte beleving moet zijn. Onze eigen koffiebonen worden zorgvuldig geselecteerd en in onze eigen branderij gebrand volgens het slow roast principe, wat zorgt voor een rijke smaak en constante kwaliteit bij elk kopje. Kies uit vier verschillende melanges, allemaal duurzaam gecertificeerd. Van biologisch, tot Fairtrade tot Rainforest Alliance. Met onze koffies doe je dus een bijdrage aan een duurzame kantooromgeving. Onze Beanmachines hebben we zelf ontworpen en zijn perfect afgestemd op onze koffie. Ze hebben een duurzaam en circulair ontwerp, waarbij veel onderdelen hergebruikt kunnen worden en onderhoud eenvoudig is. Het modulaire systeem zorgt voor een lange levensduur en weinig storingen, zodat je zorgeloos kunt genieten van geweldige. Door dit ontwerp zijn de machines niet alleen betrouwbaar en efficiënt, maar besparen we ook nieuwe productie en daarmee velagen we onze CO₂-uitstoot. Met Redbeans kies je ook voor persoonlijke service: complete koffieoplossingen, inclusief installatie, onderhoud en ondersteuning via onze eigen technische dienst. En via flexibele abonnementen die passen bij jouw organisatie. Of je nu 50 of 500 medewerkers hebt, wij ondersteunen je met een koffievoorziening die bij jouw werkplek en mensen past. En zo weet je zeker dat koffie bij jou op de zaak straks ook een beleving is.
Información de contacto
St. Canisiussingel 26C, 6511TJ, Nijmegen, Holanda
- 085006060
- info@redbeans.nl
- redbeans.nl
Invita a los clientes a opinar
Goed klantencontact
De koffie is overigens heerlijk.

Respuesta de Redbeans
Snel goede service correct em lekkere…
Snel goede service correct em lekkere koffie
Zeer tevreden!
Goed contact gedurende het offertetraject. Uitstekende uitleg bij installatie. Opvolging erna was ook goed. Bestellen via de bestelmodule werkt prima! En niet te vergeten...heerlijke koffie! :-)
Op tijd heel belangrijk
We need to order over 100 euros for…
We need to order over 100 euros for shipment. However, what we only need is the cleaning tablets for the machine.

Respuesta de Redbeans
Ik had een verkeerde soort koffiebonen…
Ik had een verkeerde soort koffiebonen besteld dit werd goed opgepakt en meteen rechtgezet. Veel dank.
Goede vriendelijke service

snelle levering
Heerlijke koffie, fijn contact en afspraken nagekomen
Anne Belle is een enthousiaste relatiebeheerder die oog heeft voor de klant en de wensen. Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Tel daar de heerlijke koffie en de mogelijkheid voor een fexibel contract bij op, dat resulteerde voor ons in een proefplaatsing die is blijven staan en collega's die omlopen voor de lekkere koffie!

Snel en goed geholpen
Super tevreden over de Red beans…
Super tevreden over de Red beans koffiemachine, ook de bonen zijn top !
De service voor onderhoud van de machine was ook erg snel en goed!
Snelle reactie en goede levering.
Koffie bestellen is zo eenvoudig en de…
Koffie bestellen is zo eenvoudig en de leveringsdag kan je bij het bestellen zelf bepalen.
fijne koffie machine
fijne koffie machine wel veel onderhoud nodig en vaak bijvullen dus misschien niet helemaal geschikt voor de hoeveelheid gebruik van ons bedrijf.

Respuesta de Redbeans
Más información sobre otros tipos de reseñas.