Svenska Redskapsfabriken Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt bra support, fanns inga fästen till min kina maskin. Men fick måtten på någon timma så kunde jag börja bygga mig mitt egna fäste till Dala gripen jag köpte ;) Och leveransen utav gripen skall... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket trevligt bemötande när jag ställde frågor om en sms/euro adapter. Fick även blackfriday rabatten veckan innan blackfriday. Har inte svetsat på adaptern ännu, men det känns som bra kvalitet. Fra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra pris. Stort utbud och många produkter på lager.. Så enkelt val för mig då jag ville ha min grip så fort som möjligt... Dessutom snabb orderhantering... och mycket trevlig personal då jag... Ver más

1. Fabricante de partes para maquinaria
  2. Servicio de comercio electrónico
  3. Proveedor de equipos agrícolas

Escrito por la empresa

Svenska Redskapsfabriken har redskapen till din maskin inom lantbruk och entreprenad. Vi hjälper dig att hitta rätt redskap till din grävmaskin, lastmaskin, traktor eller truck. Vi erbjuder snabb leverans och hög kvalitet till bra pris. I vår webbutik kan du enkelt beställa allt ifrån skopor och gaffelställ till fästen och adapters. Välkommen till SRF!

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

402 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Stort tack för betyget!

Bra och snabb leverans.

11 de junio de 2026

Hej Bengt-Åke
Stort tack för det fina omdömet!
Vi hoppas du blir nöjd med skopan.

Välkommen åter :)

Snabbt Prisvärt.

27 de mayo de 2026

Respuesta de Svenska Redskapsfabriken

Stort tack för full pott :)
Hoppas du blir nöjd med balgripen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Håller inte vad dom lovar

Håller inte vad dom lovar! Ingen återkoppling

25 de mayo de 2026

Hej Jonas

Jag ber om ursäkt för utebliven återkoppling, vår ambition är att alltid svara i telefon och på mail så snart det går.

Just i ditt fall så har vi brustit i våra rutiner, vi har tyvärr ej fått någon återkoppling gällande din order från leverantören.

Vi jagar på och hoppas att vi har ett svar til dig så snart som möjligt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. smidig hemsida.

11 de mayo de 2026

Hej Oliver

Stort tack för ditt betyg, kul att du gillar vår hemsida!

7 de mayo de 2026

Hej Mats

Tack för det fina betyget, kul att du är nöjd med leveranstiden.

Ser bra ut

Ser bra ut, ena fästet verkar rosta mera, låg i kartongen lite rostigt.

4 de mayo de 2026

Hej Ulf
Tack för ditt betyg :)

Ibland får vi rostiga fästen från leverantören men vi tar med oss detta och försöker att bli ännu bättre!

Välkommen åter

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hej,sanera eran hemsida så att det som…

Hej,sanera eran hemsida så att det som är till salu ”stämmer” med den utbjudna
varan

29 de abril de 2026

Hej Dick

Tack för ditt omdöme, just i detta fall så hade vi fått en felaktig modell av tjälrivare från produktionen. Vi ser självklart över våra rutiner så att inte detta ska ske igen.
Vi hoppas självklart att du i slutändan är nöjd med ditt köp då du blev kompenserad av oss enligt dina önskemål.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra support men bättre leveransinformation önskas

Bra support inför köp och relativt snabb leverans. Anledningen till enbart 4 stjärnor är det faktum att vi inte fick npgot trackingnummer och kunde därmed inte spåra leveransen. Vi var tvungna att ringa för att få en uppdatering. Det kan blir bättre.

28 de abril de 2026

Hej Jörgen

Stort tack för det fina betyget!
I samband med att DHL hämtar upp godset skickas ett sms till mobilnumret som är angivet i ordern. Där hittar du all info ang transporten.
Sändningsnumret står även på fakturan.

Vi är tacksamma för feedback och kollar upp så allt funkar med våra samarbetspartners.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.