Väldigt hjälpsam personal som verkligen går in för att hjälpa kunden. Klar och tydlig kommunikation samt snabba svar. Väldigt tacksam över all hjälp jag fått!
När jag tog kontakt med Refino såg jag tyvärr bara svart. Jag hade så många olika skulder här och där. Emil som hjälpte mig la ner massa tid och till slut blev allt godkänt. Tack vare den här hjälpen... Ver más
La empresa ha respondido
Det som jag gjorde att vi hade en super bra upplevelse det var först och främst vår rådgivare Victor, herregud vilken klippa!, trodde på oss sen första början, han försökte förstå oss utan tt vara dö... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Underbara killar
Underbara killar. Professionella och visade empati och gav lugn och förtroende för en som sitter i kläm. Jag är extremt tacksam för den hjälpen jag fick. Tack Emil och Casper. Nu kan jag se fram emot en bra framtid 👏
🙏🙏🙏❤️❤️🙏🙏✝️ Jag gillade verkligen den här…
🙏🙏🙏❤️❤️🙏🙏✝️ Jag gillade verkligen den här banken
Väldigt hjälpsam personal som verkligen…
Trevlig rådgivare
Tack Victor för råd och hjälp.
Fick hjälp med ekonomin av en…
Fick hjälp med ekonomin av en kunnig,hjälpsam och trevlig person. Snabbt samt lätt att få kontakt och information ifrån. Rekomenderar stort💪🏿💪🏿
Trevlig och hjälpsam personal
Trevlig och hjälpsam personal. Utstrålade stor kunskap och förståelse för mina behov. Stort + i kanten.
Smidigt o bra inga konstigheter
De va ett riktigt grymt bemötande
De va ett riktigt grymt bemötande, snabba trevliga o proffsiga
Fick ett väldigt professionellt…
Fick ett väldigt professionellt mottagande och trevligt bemötande av Victor Larsson som lösta mina ekonomiska problem på ett snabbt och effektivt sätt.
Stort tack.
Jag blev varmt mottagen av min…
Jag blev varmt mottagen av min kreditgivare Emil, som förklarade allt för mig och hjälpte mig mycket genom hela processen. Allt var tydligt och väl utfört.
Skulle sätta noll om jag kunde
Skulle sätta noll om jag kunde. Fick ingen hjälp trots bra inkomst. Bemötandet kändes opersonligt och nedlåtande. Klassisk härskarteknik i vårt samtal. Lovar mycket i reklamen, i verkligheten levererar de noll.
Hade en Suverän Handläggare Erik…
Hade en Suverän Handläggare Erik Strömstedt helt amazing.. saklig...Ja allt helt suverän///Tack Erik för all hjälp 👍👍👍👍_//Göran
Väldigt trevlig handläggare
Väldigt trevlig handläggare, fick bästa bemötande och hjälpen!
Haft en bra upplevelse med Viktor som…
Haft en bra upplevelse med Viktor som väglett mig genom hela situationen och lyssnat på allt som var och såg till helheten. Mycket nöjd! Viktor förtjänar en rejäl höjning på lönen :)
Trevligt och hjälpsamt rådgivning och…
Trevligt och hjälpsamt rådgivning och kundtjänst.
Ingen borgen och ingen medlån så ni i…
Ingen borgen och ingen medlån så ni i fredags och idag va de tvunget .. falsk marknadsföring .
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag…
Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick av Emil på Refino. Han var professionell, engagerad och väldigt tydlig genom hela processen med mitt samlingslån. Emil tog sig tid att svara på alla mina frågor och såg till att jag kände mig trygg från början till slut. Tack vare hans hjälp blev processen smidig och enkel, och jag fick en lösning som passade mina behov. Jag kan varmt rekommendera Emil och Refino till alla som söker hjälp med att samla sina lån. Stort tack för ett fantastiskt bemötande och förstklassig service! 😊
Emil på Refino hjälpte mig i en…
Emil på Refino hjälpte mig i en stressig situation med flera dyra smålån. Snabb, kunnig och väldigt engagerad.
Tack för all hjälp!