3,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig god hjemmeside

Jeg har lige bestilt en fremragende iPhone 17 og jeg kunne ikke være gladere. Den er præcis som beskrevet uden nogle tegn på brug. Jeg sparede også mange penge i forhold til standen. iPhone kassen var dog meget ødelagt med siderne skåret helt op. Det ødelagde lidt fornemmelsen. Jeg skulle også betale 45 kr ekstra som gebyr for at de kunne få den bedste hjemmeside hvilket jeg synes var lidt fejt. De sendte meget hurtigt i forhold til jeg købte den over hellige dage.

Vil anbefale til alle. Meget godt.

15 de mayo de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte en Samsung telefon

Bestilte en Samsung telefon, afventer afsendelse som tager meget lang tid. Får så endelig besked fra dem, at der er sket en fejl, og varen ikke er på lager. Jeg får derefter sendt en returlabel. Forsøger forgæves at kontakte dem på telefon. Skriver en besked, at jeg ikke forstår hvad der sker. De skriver tilbage de refunderer mine penge. Jeg har set der er en telefon magen til bare lidt dyrere, så har skrevet om de ikke vil sende den istedet, hvis jeg betaler differencen. Afventer nu hvad der sker.

28 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har nu fået 3

Jeg har nu fået 3. telefon fra dem der efter et år ikke virker.
Det billigt ja, men slet ikke pengene værd da du skal ud og have en ny når deres med sikkerhed kommer til at crashe.
ingen anbefaling herfra.

18 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De har taget rumpi på mig på alle…

De har taget rumbi på mig på alle planer. Pludselig, efter gentagne telefoner der alligevel ikke kunne købes, tilbyder de en, som så ikke er som lovet hverken i forhold til stand, eller tilbehør, men pludselig har jeg handlet med et tysk firma, og forventes kunne gætte at jeg skal kunne tale tysk, og tage fantastiske nærbilleder, af de ridser der er på skærmen. Jamen de er jo en grund til at jeg skal have en ny telefon min gamle duer ikke!...
Nå men pludselig er der ingen service, og masser af mærkelige hindringer,... smøl, hele tiden nye udlændinge, der ikke gider læse hvad der før er skrevet, så det er hele tiden forklare om igen fra starten, og alle mulige sprogproblemer øv...fup og svindel !

20 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.