Mooie producten. Prima bestelproces. Vertraging bij levering. Dit is erg jammer. Schuld lag niet bij Régler, maar communicatie daarover verliep wat traag.
La empresa ha respondido
Ik heb een heel mooi, elegant horloge van goede kwaliteit. Erg blij mee! De kleine subtiele details, zoals de R op de secondewijzer maken het extra uniek. Ik vind het vooral erg leuk dat je kan combin... Ver más
La empresa ha respondido
Super blij met het horloge. Mooie kleuren combinatie Ideaal dat je er een verstel setje bij krijgt en het horloge makkelijk naar de juiste maat kan verstellen. Nu 2 horloges van regler en leuk... Ver más
La empresa ha respondido
Bestelling gedaan en snelle levering en daar het met de speciale verpakking zo door de brievenbus kan is helemaal perfect. Scheelt hoop gedoe met wel of niet thuis. Horloge is echt heel mooi en dan no... Ver más
La empresa ha respondido
Régler envisions a world where individuality meets luxury, where every tick echoes the uniqueness of its bearer.
John M. Keynesplein 10, 1066EP, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Régler Watches
Zilver blauwe wijzerplaat besteld echt top, draagt comfortabel en de afwerking is veel hoger dan gemiddeld voor deze prijs range.

Respuesta de Régler Watches
Fijne klantenservice, ook buiten openingstijd kreeg ik antwoord op mijn vraag. Pakket ontvangen en erg blij met mijn keuze!

Respuesta de Régler Watches
Super blij met het horloge.
Mooie kleuren combinatie
Nu 2 horloges van regler en leuk om de klokjes en de bandjes te wisselen en te combineren met elkaar.
Snelle levering en erg mooi verpakt.

Respuesta de Régler Watches
Een Régler horloge is een echte eyecatcher. Het horloge is elegant en heeft unieke details. Een mooi sieraad dat gemakkelijk te combineren is en luxe uitstraalt. Passend bij iedere gelegenheid. Een lichtgewicht horloge dat zich mooi vormt rondom de pols.
Na mijn bestelling had ik hem snel in huis. Het pakket past door de brievenbus, waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Het horloge wordt in een mooie verpakking geleverd. Een feestje om uit te pakken. Een pluspunt is de set die wordt meegeleverd om je horloge zelf passend te maken.

Respuesta de Régler Watches
Echt een top product! Ziet er netjes en mooi uit, en het is erg satisfying om de beschermlaagjes eraf te halen wanneer je de horloge binnen hebt. Ik heb em nu elke dag om.

Respuesta de Régler Watches
Snel bezorgd vriendelijk klantenservice best een goeie kwaliteit alleen had verkeerd gelezen vandaar de retour meer mijn fout voor de rest uitstekend geholpen

Respuesta de Régler Watches
Mooi verpakt en een mooie diepe zwarte kleur van het horloge icm zilver goud. Het is mij zelf gelukt om met het tooltje de band op maat te maken middels de instructies. Super.

Respuesta de Régler Watches
Hele fijne klantenservice! Reageren snel en vriendelijk en denken heel erg met je mee! Ook zijn de openingstijden erg breed. Zou het iedereen aanraden :)

Respuesta de Régler Watches
Snelle levering en erg mooie horloge. Ook mooi verpakt.

Respuesta de Régler Watches
Heel mooi totaalpakket en wat een mooi horloge (ik heb de zwarte wijzerplaat). Ga ik zeker met veel plezier dragen.

Respuesta de Régler Watches
Mooi en stevig verpakt, draagt heerlijk.

Respuesta de Régler Watches
Goede service en een prachtig horloge met veel leuke reacties. Het horloge springt er namelijk op een goede manier er ook uit, in de zin van dat het ziet er vrij luxueus eruit ziet. Leuk, ook als kado.

Respuesta de Régler Watches
Horloge besteld. Met 5% korting en betaald. Direct daarna wordt 10% aangeboden.

Respuesta de Régler Watches
Más información sobre otros tipos de reseñas.