Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så imponerad av kundsupporten. Jag råkade fylla i fel storlek och skrev ett mail och bad om att ändra i min order. I mitt mail berättade jag om mina problem (fot) vilket medförde att de ringde upp mi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varan kom inom lovad tid. Dessvärre skulle den inte passa mig och jag ville returnera. Fick bra instruktioner och allt har utfallit till full belåtenhet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Föredömlig kundservice, snabb ......Erbjöd många lösningar och stor förståelse .....Byxan kvalitet ändrades givetvis inte av ett samtal men min inställning av företaget, som som verkligen månar om s... Ver más

1. Proveedor de equipos de asistencia para la movilidad
  2. Proveedor de equipos para discapacitados
  3. Servicio ortótico y protésico
  4. Proveedor de equipos de fisioterapia

Escrito por la empresa

Vi på Rehaboteket är specialister på ortopediska skydd och hjälpmedel som förbättrar våra kunders fysiska förutsättningar och välmående. Med över ett decennium av erfarenhet och en legitimerad fysioterapeut, erbjuder vi produkter som lindrar smärta, stödjer återhämtning och förebygger framtida problem. Vi är stolta över att kunna erbjuda lösningar för alla – från privatpersoner till kliniker och företag, och alltid med individuell rådgivning från expertis inom området.

4,0

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Rehabotek levererar alltid!

Rehabotek levererar alltid!
Bra produkter, snabb leverans.

26 de abril de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack så mycket för fin feedback!

Vi blir så glada av att läsa att du är nöjd 💙 Varmt välkommen tillbaka för framtida köp.

24 de abril de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack så mycket för ditt omdöme!

Varmt välkommen åter 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra och enkla rutiner vid retur.

23 de abril de 2026

Tack för din feedback!

Vi blir så glada av att läsa att både leverans och retur fungerade smidigt samt att du är nöjd med hanteringen 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Passar bra på foten.

21 de abril de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Långsamma leveranser

14 de abril de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack för din feedback! Tråkigt att höra att leveransen upplevdes som långsam. Vi skickar normalt beställningar samma dag vid order innan kl. 12, med en leveranstid på 1–3 arbetsdagar.

Om din leverans tog längre tid än så får du gärna höra av dig till oss via mejl (kundservice@rehaboteket.se), så ser vi närmare på ditt ärende och tar det vidare med transportören 💙

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vilken skillnad kände redan skillnad…

Vilken skillnad kände redan skillnad efter 12 timmar på betong golv kan varmt rekommendera dom rehaboteket sport

1 de abril de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att läsa att du kände skillnad så snabbt och efter en så krävande dag dessutom. Det betyder mycket att du vill rekommendera oss 💙

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig kvalité..

Köpte 2st halv pelott sulor, men de hjälpte inget, var för tunna och plastiga..och de var i väldigt dålig kvalité.
Så blev tyvärr besviken!

31 de marzo de 2026

Tack för din feedback!

Tråkigt att höra att sulorna inte motsvarade dina förväntningar. Den här modellen är en tunnare 3/4-sula som är framtagen för att passa i skor med begränsat utrymme, vilket kan upplevas olika beroende på behov.

Vi har dock andra varianter med mer stöd och dämpning för den som önskar ett kraftigare alternativ. Vi skickar över några rekommendationer via mejl till dig 💙

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra hittills

Bra hittills, god mänsklig support (ej AI)
Leveransen ska ske 2/4 då vet jag bättre.

31 de marzo de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack Roland för ditt omdöme!

Vi hoppas du blir nöjd med knäskyddet när det levererats 😇

Bra produkter!

Rehab och träningsprodukter av högsta klass!

22 de marzo de 2026

Respuesta de Rehaboteket

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Du är varmt välkommen tillbaka för framtida köp 💙

Aufpassen Betrug

Aufpassen Betrug

Bezahlung vorgenommen ohne eine Bestellbestätigung zu erhalten. Kundenservice ist nur eine KI. Der Vorgang wird an die Polizei weitergetragen.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Rehaboteket

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Wir können Ihnen versichern, dass wir kein betrügerisches Unternehmen sind.

Wenn Sie uns per E-Mail kontaktieren, werden Sie zunächst von unserem KI-Assistenten Eir begrüßt, den wir geschult haben, um Ihnen bei Ihren Fragen zu helfen. Wenn Sie nicht mit Eir sprechen möchten, geben Sie dies bitte in Ihrer E-Mail an – dann werden Sie direkt an unsere Physiotherapeutin Ida weitergeleitet.

Wir sehen, dass Sie bezüglich Ihrer Angelegenheit mit Ida in Kontakt standen. Wenn Sie Fragen haben, antworten Sie bitte auf diese E-Mail, wir helfen Ihnen gerne weiter.

Wir wünschen Ihnen noch einen schönen Tag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag ringde upp de och förklarade mina…

Jag ringde upp de och förklarade mina besvär fick då rådgivning om vad som kanske skulle hjälpa mig. Jag hade hälsporre i c.a 3 år har provat en hel del hjälpmedel, övningar m.m men efter jag gick efter deras råd och produkt så försvann hälsporren. Snabb frakt, bra ärlig rådgivning med det menar jag att de inte rekommenderar dig alltid till de dyraste produkterna, bra priser FEM STJÄRNOR!!!

25 de septiembre de 2024

Respuesta de Rehaboteket

Stort tack Robert för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och det gläder oss enormt att våra råd och produkter kunnat hjälpa 💙

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel ,.. ikke retur av varer kunde servise er tragisk

Det ble bestilt sko innlegg a 200 kroner 3 stk disse er feil størrelse da starter problemene . Ingen mottaker på retur av sendingen . Jeg sender mail til kunde servise ikke svar for adresse sende dette tilbake. . Så ser jeg reklame om dette igjen da legges det ut om hva som skjedde med meg . Da svares det med en gang vi retter opp dette . Kunde servise kontakter deg under annonsen . På kvelden kom mail fra Agneta i sverige . De tar IKKE retur av varene i hele tatt . Svindel styr unna om noen trenger bekreftelse på mail . Den flommes på nett akkurat nå ..negativ behandling av kunder på kunde servise . De har ikke angre rett . Ingen kunde venlighet .. Styr Unna Svindel . Den 2/ 9-25 er jeg lovet avskrevet dette etter 10 dager . Saken er avsluttet de refunderte oppgjøret i dag og vi har blitt enige . 😀

27 de agosto de 2025

Respuesta de Rehaboteket

Vi beklagar verkligen det du upplevt. Tyvärr verkar ditt omdöme dock ha hamnat för fel butik.

Vi på Rehaboteket, vi accepterar returer. Handlar du hos oss har du 45 dagars öppet köp efter att du mottagit produkten. Jag länkar direkt till våra returvillkor här på den norska hemsidan: https://www.rehaboteket.no/retur-bytte

Det finns ingen vid namn Agneta som jobbar hos oss på Rehaboteket.

Den mejladressen du kan nå oss på, är kundeservice@rehaboteket.no. Om du har mottagit mejl från en annan mejladress gällande ditt ärende som eventuellt påstår sig vara Rehaboteket, vänligen vidarebefordra det mejlet till oss så vi kan se närmre på vad som hänt.

Good service

Good service, quick response, and good product(a little bit expensive but I think it worth)

28 de julio de 2025

Respuesta de Rehaboteket

Thank you so much for your review!

We are thrilled that you are happy with our service 😇

You are always welcome back anytime!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bought a TheraGO axelskydd and delivery…

Bought a TheraGO axelskydd and delivery went smooth and the quality is great.

30 de julio de 2025

Respuesta de Rehaboteket

Thank you for your kind review 🥳

We are pleased to read that you are satisfied with your purchase.

We wish you a great day!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig produkt, svært treg behandlingstid

Dårlig produkt, ingen støtte. Sendt i retur. Det har gått en mnd og returen er enda ikke registrert. Styr unna

14 de junio de 2025

Respuesta de Rehaboteket

Tack Marita för ditt omdöme och din feedback.

Vi beklagar verkligen din upplevelse av köpet hos oss. Lång hanteringstid är inte något vi förespråkar och tar därför din feedback på stort allvar.

Jag fann ditt ärende hos oss och ser att vi svarat dig att din retur är hanterad. Hanteringen av din retur var en månad och jag kommer föra den feedbacken vidare för framtida förbättringar kring returer.

Varmt välkommen att kontakta oss via mejl (kundeservice@rehaboteket.no) om du har några funderingar.

Ha en fin dag!

/Rehaboteket

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.