El-Installatør v. Rasmus Reinhold
Kirkevænget 27, 3300, Frederiksværk, Dinamarca

Respuesta de Reinhold El ApS
Hurtig og professionel service med et smil.
Dejlig flot og hurtig arbejde. Fik styr på alle tingene med et snuptag og ryddet perfekt op efter sig selv
Rasmus er en utrolig sød, imødekommende og kompetent elektriker
Kan varmt anbefale Reinhold El. Arbejdet blev udført til tiden og med høj kvalitet.
Hurtig og effektiv service, fleksibel og pålidelig. Jeg har fået lavet flere opgaver af Reinhold El, både privat og i virksomheds regi, og jeg har været meget tilfreds hver gang. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Reinhold El ApS
Super god fleksibel service... Kom som aftalt og havde gode idéer til løsninger.

Meget professionelt firma!
Problemløser, prisrigtig og bare p*sse godt!
De 3 “p’er” jeg mener beskriver min oplevelse med firmaet!
Fik en super god behandling , et lækkert stykke arbejde…
Sku have skiftet 3 kontakter og nyt lampeudtag i loftet!
Lavet lige efter bogen!
Kan kun Varmt anbefale reinhold-el til andre!