Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte restmate nakkepude til en længere flyrejse. Det er rart med velcrojustering, så puden kan justeres, som man ønsker. Fungerer perfekt til flyveturen, hvor man sidder op, når man skal sove og... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Indkøbene i samme ordre kom over flere dage. Kuffertmærker, som først ser robuste ud, ødelægges når de sendes gennem Københavns Lufthavn. Nakkepude med hagestrop, hvor både strop og holder er monte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fremragende kundeservice Jeg fik en rejsekuffert i gave som var købt gennem rejsegear.dk. Desværre allerede efter 1 rejse knækkede lynlåsen. Vi skrev ind til rejsegear.dk og fortalte at d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bolsos y equipaje

Acerca de RejseGear.dk

Escrito por la empresa

På RejseGear.dk kan du finde alt udstyr til din ferie! Vi dækker dig fuldstændig ind hvad angår udstyr til rejsen - herunder kufferter og rejsetasker samt alt rejseudstyr. Besøg vores hjemmeside på RejseGear.dk Find vores kategorier her: Vores formål er at sørge for, at du får den perfekte rejse og slet ikke behøver at tænke på dit udstyr!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Superb service!

Superb service!

Super hurtig og professionel købsvejledning, og levering.
Rigtig god service ved skader på produkter købt i butikken og hurtig reparation

2 de octubre de 2025

Hej Steen.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for de flotte stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig betjening.

30 de septiembre de 2025

Hej Marie.

Tak for din anmeldelse. Dejligt du ville bruge tid på at give os 4 stjerner ⭐⭐⭐⭐

Hurtig forsendelse.

Havde et stykke tid kigget på en kuffert hos rejsegear. pludselig var der godt tilbud. Hurtig kommunikation på ordren og hurtig forsendelse. alt i skønneste orden

24 de septiembre de 2025

Hej Jesper.

Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds. Tusind tak for din anmeldelse – det gør os virkelig glade 💪🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Simpelthen så flot og fin betjening for…

Simpelthen så flot og fin betjening for ikke at sige perfekt 👌♥️🫶 kan varmt anbefale Rejsegrear.dk 🙏levering og vare 💪

22 de septiembre de 2025

Hej Susanne.

Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds. Tak for din anmeldelse – vi værdsætter både dine ord og din støtte 🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og hurtig behandling

Min kuffert gik i stykker i lufthavnen i Milano i Italien forleden. Jeg havde købt den hos rejsegear.dk året før så jeg var noget ærgerlig over den ikke kunne holde i længere tid, så jeg greb tasterne og skrev en reklamation.
Efter lidt skriven frem og tilbage og et par billeder fik jeg tilsendt en ny kuffert. Den kom allerede dagen efter hjemkomsten. Jeg kan varmt anbefale rejsegear.dk både pga. Den venlige håndtering og behagelige samtaler men også den hurtige tilbagemelding.

23 de septiembre de 2025

Hej Sesselja.

Mange tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Du har min mail, hvis uheldet skulle være ude med din nye kuffert 😊

Kan klart anbefale Rejsegear

Kan klart anbefale Rejsegear, de er ekstreme hjælpsomme.
Havde et hjul der var gået i stykker på en ældre kuffert.
Jeg valgte at skrive til dem, efter et par billeder osv. fandt de den rigtige, så kufferten kan overleve lidt endnu.
Flot service :-)

24 de septiembre de 2025

Hej Søren.

Tusind tak for anmeldelse! Og tak for den fine samtale på mail. Vi vil altid gerne hjælpe. 😀

Altid super .

Altid super .
Har handlet med RejseGear flere gange . Altid hurtig levering og en vare der er super .
Har købt kufferter og sidst en rygsæk .

19 de septiembre de 2025

Hej Merete.

Mange tak for din gode anmeldelse. Det glæder mig at vide, at du er tilfreds – din feedback er en stor hjælp og giver os motivation i hverdagen.🙌⭐

Super hurtig levering

Super hurtig levering

15 de septiembre de 2025

Hej Jette.

Hvor er det dejligt at læse, at du er tilfreds. Tak for din anmeldelse – Jeg sætter stor pris på dine 5 stjerner ⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en hurtig pakning og levering…

Det var en hurtig pakning og levering det har det været de 2 gange jeg har bestilt en kabinekuffert

9 de septiembre de 2025

Hej Karsten.

Tusind tak for din støtte og din flotte anmeldelse. Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse – det er lige præcis dét, vi stræber efter.🙌

Fantastisk overtræk

Fantastisk overtræk, sandet er lige til at børste af, når man er ved stranden, dækker hele solsengen,og dejligt med lommer til briller, bog og andre ting

23 de agosto de 2025

Hej Dorthe.

Hvor er det dejligt, at du er glad for overtrækkene!😍
De er virkelig også super smarte. Tusind tak for din fine anmeldelse!⭐

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kuffertmærker og Nakkepude

Indkøbene i samme ordre kom over flere dage.
Nakkepude med hagestrop, hvor både strop og holder er monteret på samme side. Nakkepuden var OK.
Man skal ikke forvente kvalitetsvarer, når man handler hos Rejsegear.

5 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem overskuelig hjemmeside og lynhurtig…

Nem overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.
Kan klart anbefales.

3 de septiembre de 2025

Hej Lars.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er meget taknemmelige for dine 5 stjerner og glade for at vide, at du har haft en god oplevelse. ⭐

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og hurtig levering af god produkter !

Super fin website. Og hurtig levering. Fine produkter. Og god kundeservice opfølgning. ♥️

2 de septiembre de 2025

Hejsa

Tusind tak for din fine anmeldelse, dine pæne ord og for at give os 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐ Det betyder alverden for os 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super tilfreds med hele oplevelsen

4 de septiembre de 2025

Hej Rikke.

Kæmpe mange tak for din anmeldelse. Det sætter vi utrolig meget pris på ⭐
Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Hurtigt levering

Hurtigt levering. Fin epic kuffert. Køber gerne hos RejseGear igen.

19 de agosto de 2025

Hej Ella.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi bliver virkelig glade, når vi kan give vores kunder en god oplevelse – det er præcis dét, vi arbejder for hver dag. 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en stol til camping

Jeg købte en stol til camping. Produktet opfylder de angivne egenskaber. Levering til tiden. Jeg anbefaler den til alle. Jeg kunne godt lide alt.

1 de septiembre de 2025

Hejsa.

Mange tak for de pæne ord ⭐
Vi arbejder hele tiden på at levere den bedst mulige oplevelse, så det er dejligt at se, at vi lykkes – tak for 5 stjerner! 😀

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.