La empresa ha respondido
Eerlijke prijs. De bestelling was vertraagd, maar daar werd goed over geïnformeerd.
Heb een reken machine gekocht hier is helemaal in goede staat binnengekomen alleen een paar schrammentjes op de achterkant maar hij werkt gewoon goed
La empresa ha respondido
Welkom bij RekenRecycle.nl! Sinds begin 2025 bieden wij een betrouwbare manier om refurbished grafische rekenmachines te kopen tegen een scherpe prijs. Al onze rekenmachines zijn zorgvuldig gecontroleerd en volledig gereviseerd indien nodig, zodat ze weer in topconditie zijn voor gebruik. Bij RekenRecycle.nl kun je rekenen op snelle levering: je bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen met PostNL verzonden. Bovendien worden alle rekenmachines geleverd met een beschermklep en de benodigde kabel, zodat je meteen aan de slag kunt. We geloven in het verlengen van de levensduur van apparaten en bieden kwaliteitsproducten die zowel milieuvriendelijk als betaalbaar zijn. Of je nu een student bent of een professional, bij ons vind je de perfecte rekenmachine voor een eerlijke prijs. Heb je nog een grafische rekenmachine liggen die je niet meer gebruikt? Ook die nemen we graag over, lever hem eenvoudig in bij RekenRecycle.nl en ontvang een eerlijke vergoeding! We zorgen voor een snelle en soepele afhandeling, zonder gedoe. Zo krijgt jouw oude rekenmachine een tweede leven en jij een mooi bedrag terug.
Zilvergesp 6, 1132 RV, Volendam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Goede communicatie, er werd bij het bestellen vermeld dat het product momenteel niet op voorraad was. Kreeg een geschatte levertijd en een email op het moment dat mijn bestelling weer op voorraad was en werd verzonden.
Late levering in advertentie staat levering 1-2 dagen uiteindelijk 3 weken geduurd
Goede kwaliteit rekenmachine, bijna als nieuw. Verzending duurde langer dan vooraf aangegeven, maar communicatie hierover verliep soepel.
Nette tweedehandse rekenmachine voor eerlijke prijs.
Bestellen ging vlot, en het refurbished product ziet er als nieuw uit. Communicatie had beter gekund. In plaats van levering binnen twee dagen zoals beloofd, ontvingen we na twee dagen een mailtje dat het een week ging duren. Na 8 dagen een mail gestuurd voor een update omdat we anders de aankoop wilden ontbinden. Hierop ontvingen we een excuusmail vanwege de slechte communicatie en een track en trace code voor onze bestelling. Uiteindelijk na 10 dagen de bestelling ontvangen. De prijs was echter goed en het artikel als nieuw. Eén ster aftrek vanwege de communicatie en late levering.

Respuesta de RekenRecycle
uitstekend product, als nieuw, keurige prijs, goed verpakt voor verzending, zeer snel geleverd.

Respuesta de RekenRecycle
De rekenmachine is niet eens schoongemaakt en erg veel gebruikssporen.

Respuesta de RekenRecycle
Ik wou een retour doen en werd via mailcontact goed en snel geholpen. Wacht nog op het geld maar erg goeie service

Respuesta de RekenRecycle
Na een wat tegenvallend exemplaar ben ik kleurige geholpen en heb de rekenmachine kostenloos mogen omruilen. Nette service:-)

Respuesta de RekenRecycle
Vriendelijk geholpen na opnemen contact. Duidelijke site.

Respuesta de RekenRecycle
Fijn contact, snelle en soepele verkoop van mijn rekenmachine.

Respuesta de RekenRecycle
Ik heb mijn grafische rekenmachine verkocht via RekenRecycle en dat ging super eenvoudig en snel. Het proces was duidelijk en het geld stond binnen 5 minuten op mijn rekening. Heel fijn dat mijn rekenmachine zo een tweede leven krijgt in plaats van in de kast te blijven liggen. Zeker een aanrader!