Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

…og som de blot beholder pengene for - Smart smart!

Jeg havde bestilt nogle klistermærker til privat brug, men ombestemte mig. Jeg afhentede ikke pakken og antog, at det ville betyde en annullering af ordren. Sådan gik det dog ikke, for min pc havde autoudfyldt Firmanavn, hvorfor de påstår at et firma ingen fortrydelses- eller retur har. Så jeg har åbenbart købt noget hos, som jeg ikke har fået og som de blot beholder pengene for - Smart smart!

Kære Rasmus - Vi har haft en LANG korrespondance på mail omkring den principielle håndtering af et meget lille (privat) køb. Jeg kan konstatere at returfragt og jeres omkostninger, vokser for hver gang sagen berøres. Faktum er at I pt har tilbageholdt penge for en vare jeg ikke har fået. Jeg fik i øvrigt ingen beskrivelse af forløbet og begrundelse - I beholdt blot pengene efter devisen "Går den så går den". Det gjorde det jo så, og jeg da blot glad, for at jeg ikke spenderede et større beløb, som I med samme argumentation blot havde tilbageholdt.

8 de septiembre de 2026

Kære Torben.

Selv hvis du var privat så har du jo ikke returneret tingene korrekt. Når man ikke afhenter en pakke så tager Postnord ekstra for at sende pakken tilbage til os. Mere end vi havde brugt på at sende til dig. Omkostningerne på den ekstra fragt koster os mere end du har betalt for varen.

Hvis du havde købt som privat skulle du jo stadig betale for returfragten som normalt er 60 kr. du gav os i stedet en udgift på 70 kr. ex moms. Så selv hvis du ikke havde valgt at købe som erhverv var der jo stadig 0 kr. tilbage at sende tilbage til dig. Så det havde jo desværre ikke ændret det helt store.

mvh Thomas kundeservice.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte 2 venskabsflag pin's

Jeg bestilte 2 venskabsflag pin's, Danmark/Ukraine og Danmark/Grønland, så fik jeg en fejl levering, reklamerede.dagen efter fik jeg det rigtige leveret.

Det er hurtig service DET KRÆVER ET PAR EKSTRA++'er På trustpilot

John Geisler 🇬🇱🇩🇰🇺🇦

22 de enero de 2026

Respuesta de Reklameland.dk

Kære John tak for den fine anmeldelse og ja både vi og fragtfirmaer kan jo lave fejl men godt at der blev rettet op på fejlen. Thomas Kundeservice

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig tilbagemelding

Hurtig tilbagemelding - fair og behandler deres kunder godt. Ved store partier har de rigtig gode priser. Selvom de havde travlt og var underbemandet, fik jeg en god behandling.

20 de enero de 2026

Respuesta de Reklameland.dk

Hej Jan. Vi har fået ansat en masse nye så prøv os igen ved lejlighed og se om vi ikke gør det bedre nu da vi er 6 flere i kundeservice mvh Thomas kundeservice

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.