Har använt Relivo nu i 6månader och tycker produkten är fantastisk! Kände efter ca 2 veckors användning hur energinivån och fokuset på jobbet ökade drastiskt och den nivån har hållit i sig sen dess. J... Ver más
Jag gillar verkligen att det här tillskottet innehåller hela 38 olika näringsämnen. För mig är det framför allt smidigheten – istället för att hålla på med flera olika produkter får jag mycket sam... Ver más
Rekommenderar varmt denna produkt! En god sammansättning av vitaminer och mineraler gjorda på naturliga ingredienser! Jag vill inte stoppa i mig konstgjorda tillsatser så jag är djupt tacksam att jag... Ver más
Relivo passar mig perfekt. Enkelt att komma ihåg att ta det varje morgon, och snabbt går det. Att få i sig så många bra saker i en o samma produkt är perfekt. Jag har fått mer energi, bättre återhä... Ver más
Escrito por la empresa
Relivo gör ditt dagliga näringsintag enklare än någonsin. En skopa per dag ger dig 38 högkvalitativa näringsämnen för din dagliga prestation och långsiktiga hälsa. Grundat och tillverkat i Skandinavien tillsammans med Sveriges främsta forskare och näringsfysiologer.
Suecia
- relivo.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Håller mig frisk och tycker det är topp…
Håller mig frisk och tycker det är topp att Relivo tillverkas i Sverige (jfr ag1).

Respuesta de Relivo
Första kost-tillskottet som verkligen…
Första kost-tillskottet som verkligen gör skillnad för mig. Helt fantastisk produkt!

Respuesta de Relivo
Relivo hjälper dig att må bra.
Relivo, en dryck som gör det enkelt att tillföra kroppen bra vitaminer och mineraler.
Den är dessutom fri från sötningsmedel och smakar gott.

genomtänkt och kvalitativt innehåll
Jag har testat Relivo ett tag nu och är väldigt nöjd. Jag upplever bättre energi, mindre värk och en smidigare morgonrutin tack vare att allt finns samlat i ett tillskott. Det känns som ett genomtänkt och kvalitativt innehåll, och jag uppskattar att det är sockerfritt och enkelt att använda.
Tack för ett riktigt bra tillskott!

Respuesta de Relivo
Vill bara beställa en och inte vara…
Vill bara beställa en och inte vara fast vid något abonnemang allt börjar bara bli mer o mer så med tiden tyvärr....

Gott!
Enkelt, gott, skapar ej illamående som vitamintabletter tenderar att göra och kan kombineras med periodisk fasta.
Fräscht och gott
Enkelt, gott, kvalité, fräscht, mår bra, känner mig starkare
Har använt Relivo nu i 10 månader
Har använt Relivo nu i 10 månader. Jag känner mig mer alert och "klar i huvudet", samt att jag inte varit sjuk en enda dag under denna tiden, fantastiskt :)
Väldigt bra forskning bakom
Så enkelt
Att det är ett pulver. Lätt att dricka .smakar bra innehållet iprodukten prenumeration

Respuesta de Relivo
Ett mycket enkelt sätt att få i sig ett…
Ett mycket enkelt sätt att få i sig ett heltäckande kosttillskott, förutom omega-3, som dessutom smakar gott!
Tydlig info vad Relivo innehåller med bla bilder som åskådliggör det ännu mer.
Mycket bra kundservice! Trevligt bemötande och snabba svar!
Bra hemsida där man bla kan ändra sin prenumeration själv.

Respuesta de Relivo
Enkelt att ta varje morgon
Enkelt att ta varje morgon. Magen känns bättre och skönt att veta att man täcker sina vitamin- och mineralbehov.

Relivo är fantatiskt
Relivo är fantatiskt, jag har väntat under flera år på något sånt här. Innan har jag fått beställa liknande produkter från USA och det har blivit väldigt dyrt.
Första gången jag tog Relivo märkte jag tydligt hur mycket mer fokuserad jag var i mitt arbete och att jag kunde koncentrera mig längre på svåra uppgifter.

Respuesta de Relivo
Relivo är en fantastisk produkt som…
Relivo är en fantastisk produkt som hjälper mig att prestera på topp, både gällande min träning men också att leverera bra resultat på mitt krävande arbete.

Tagit Relivo några månader
Tagit Relivo några månader. Känner mig stark och frisk, samt återhämtar mig bra från träningen (gymmar 6 dagar i veckan). Smaken har jag lite svårt med, men den går att maskera genom att blanda med tex smaksatt proteinpulver, kreatin eller funlight.

Respuesta de Relivo
Wonderful effects, great in the routine
I started with relivo 7 months ago, and the uplift in clarity, productivity, overall health and state of mind is unbelivable! Switching up from pills, getting the essentials in in 1 scope changed everything! You feel set for the day instantly, I never want to get a day off!

Respuesta de Relivo
Har länge sökt efter ett Vitaminpulver…
Har länge sökt efter ett Vitaminpulver som höjer Livskvaliteten i Kroppen o har äntligen hittat Relivo så Tacksam för Min kropp kommer tillbaka mer o mer Kroppen är ju som en maskin som är viktig att Vårda Inifrån Magen funkar perfekt o Livet börjar finna sin plats igen efter en lång tid efter en Operation krampen i benen har nästan helt försvunnit nu efter knappt en månads användning så Tacksam F Birgitta

Har testat Relivo
Har testat Relivo! En skopa om dagen och jag känner mig som en uppgraderad version av mig själv. Mer energi, bättre fokus och till och med magen har varit gladare ✨
Inget mer pillande med 10 olika burkar – allt jag behöver finns i ett enda pulver och är superenkelt att blanda.
Snabb leverans, snygg burk, och kundservicen? 10/10. Känns som att de faktiskt bryr sig.
Rekommenderas varmt till alla som vill ge kroppen lite extra kärlek utan krångel. 💚