Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

High rental prices, outbid system

The rental home prices are very high comparing to the state of the rental home itself. The rental price is not the actual price that you will pay for the home every month. they work with an outbid system. If you are interested in the home you need to come with high outbid amount that you will pay on top the rental price.

11 de noviembre de 2024

dodgy and careless

organize a viewing but does not follow up, i sent an email and they never replied so i guess i do not get the house, they also invited me to overbid which seems dodgy, i would avoid them in the future

13 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heb sinds een week op en woning…

Heb sinds een week een woning gehuurd via relo netjes goed contact en fijne bemiddeling van debby van leeuwen.

4 de junio de 2021

Respuesta de RELO Wonen

Beste Rob, dank je wel voor je positieve review. Ik wens je een hele zonnige en fijne periode in je leuke woning!

Relo rotzooi

Na aantal keer een kamer te hebben verhuurd via Relo wordt nadat Relo 3 maanden geen huurder heeft kunnen vinden door Relo de bemiddeling geweigerd, terwijl voor andere partijen wel wordt doorbemiddeld. Recht op gelijke behandeling kent Relo niet. Geduld om te wachten heeft Relo ook niet, Relo dicrimineert mij hiermee en ook de Indische klant die via mij aan Relo werd gestuurd wordt weggestuurt en gediscrimineerd. Dit bedrijf meet met 2maten en dient daarmee te stoppen. Ook volgt relo haar eigen voorwaarden niet, waarin zij spreken van een inspannings verplichting , en hebben nooit kenbaar gemaakt dat deze bij 3 maanden op zou houden. Relo beschadigd mij als mens en persoon, doet miet aan gelijke behandeling , discrimineert en heeft algemene voorwaarden die niet kloppen.
Daarom: voorkom problemen,
ga niet met deze organisatie in zee,
Het zijn mensen naaiers👎

15 de marzo de 2020

Geachte heer Boogaard, beste Niels,

Wij vinden uw reactie en de manier waarop heel jammer.

Wij hebben om ons moverende reden aangegeven dat wij uw kamers niet langer online presenteren en ons terugtrekken uit de bemiddeling hiervan, hiervan bent u door ons schriftelijk op de hoogte gebracht. Hierop hebben wij een zeer ongepaste email van u mogen ontvangen.
Na deze email heeft de door u doorverwezen klant telefonisch contact met ons opgenomen en wij hebben meneer verteld dat wij u kamers niet meer in de verhuur hebben en meneer terugverwezen naar u. Ons inziens is daar niets discriminerend aan.

Hierna hebben wij een 2e zeer ongepaste en bedreigende email van u mogen ontvangen. En nog een 3e en 4e email. Wij hebben u, op gepaste wijze, via email geantwoord.

Naast de door u gestuurde ongepaste e-mails is ook deze reactie van u weer zeer ongepast en strookt totaal niet met de werkwijze die wij hanteren.

RELO Wonen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Relo wonen appeard to me the most…

Relo wonen appeard to me the most helpful estete agent in Amsterdam area.Thanks to them I live here happly already for 4 years. You can really count on them. Debby and Wilma are very proffesional and kind. I recomend Relo wonen to everyone who is looking for a place to live naar Amsterdam.

27 de enero de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel en vakkundig aan tijdelijke woonruimte geholpen …

Ik had snel tijdelijke woonruimte nodig voor korter dan 1 jaar. Vanwege de urgentie schreef ik me in bij verschillende organisaties waarvan de websites me voldoende tijdelijke huuropties leken te bieden. Het bleek al snel dat van meerdere organisaties de geboden service alleen maar een website abonnement is, en dat de huuropties op hun websites slechts lokkertjes zijn. geld en moeite verspilt aan websites die alleen maar oud nieuws van andere woon/huur websites verspreiden. Gelukkig had ik ook ingeschreven bij RELO Wonen en ben ik door Debby snel en vakkundig aan een fantastische huurwoning in centrum Purmerend geholpen. En voor een acceptabele prijs ook nog. Heel veel dank voor het oplossen van mijn woonprobleem.

19 de julio de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

dieven praktijken en oplichters vooral …

dieven praktijken en oplichters vooral in purmerend

18 de agosto de 2017

Geachte heer,

Wij vinden het jammer dat u van mening bent dat u niet goed behandeld bent maar wij hebben niemand in onze database staan en ook geen klachten ontvangen onder de naam Mick. Wellicht bent u dan ook geen klant van RELO Wonen Purmerend. Mochten wij ons vergissen dan horen wij u klacht graag in een persoonlijke e-mail en wellicht kunnen we dan een oplossing vinden voor uw klacht.

Debby van Leeuwen
RELO Wonen Purmerend

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Relo Wonen doen wat ze beloven.

Bij Relo Wonen vond ik snel wat ik zocht een appartement binnen een hele korte tijd. Ze geven advies op maat. Je kunt er altijd terecht met vragen via de mail en krijgt altijd snel antwoord. Als je op zoek bent naar een appartement ben je bij Relo Wonen bij het juiste adres.

15 de julio de 2017
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Relo wonen en zijn oneerlijke praktijken

Er is ondertussen aardig wat gebeurt op de verhuur markt laat u niet beduvelen door relo ze doen nog steeds kosten rekenen voor het bemmidelen dat mag wettelijk helemaal niet meer het probleem is dat de overheid het niet handhaaft met geld boetes als er u gevraagt wordt een asociaal hoog bedrag voor de Bemmidelings van de woning moet u weigeren ze horen de kosten op de verhuurder te verhalen niet de mogelijke huurder als u wel de kosten betaald kunt u die achteraf gewoon terug eisen dat kunt iedereen doe een woning heeft gekregen via relo wonen in 2016 tot nu en als u een woning heeft gekregen met eigen opgang zelfs tot 5 jaar terug ik raad iedereen aan om uw geld terug te halen ze moet u het volgens de wet gewoon terug betalen er zijn zelf advocaten die werken op een no cure no pay basis om uw geld terug te eisen
Ik raad iedereen aan om dar te doen .
Relo wonen doet huisjes melkers helpen in hun praktijken om er zelf ook aan te verdienen voornamelijk Die dame in purmerend zij doet woonruimte verhuren met gebreken zodat mensen gauw verhuizen en zij weer bemiddelingskosten kan rekenen en haar vriend doet het beheer zodat hij tussen de huisbaas staat en de huurder met de vragen en klachten en als je die hebt wordt er niks mee gedaan
doet kosten rekenen aan de huurder en verhuurder dat mag helemaal niet
Dit is vastgelegd in de artikelen 7: 417 lid 4,7:425 7:427 van het burgerlijk wetboek (BW)
Ik heb acht maanden tv en internet kosten betaald terwijl het niet werkte
Met andere woorden Ze zijn niet te vertrouwen
Er is een mogelijkheid om uw bemiddelingskosten terug te halen u kunt een formulier downloaden van internet op de site van de Woonbond
Als een hoop mensen dat doen mischien leren ze er van
Zoals je ziet aan het commentaar van relo wonen
Als je tussen de regels door leest geeft ze aan dat ik ook had kunnen verhuizen
Had ze weer bemiddelingskosten kunnen rekenen voor de nieuwe bewoner
En acht maanden betalen voor iets wat niet werkt tja beetje belachelijk
Dat bedoel ik dus dat ze woonruimte aanbieden met gebreken de verhuurder laat meestal niet van zich horen en mensen worden het zat en verhuizen en relo kan het aan een ander aanbieden en de cirkel begint opnieuw .

25 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super snel en vriendelijk geholpen.

Relo wonen heeft ons in tegenstelling tot andere makelaars en bemiddelingsbedrijven WEL uitgenodigd om langs te komen toen wij gereageerd hadden op een woning. Toen wij langs waren gegaan bij relo wonen werden wij erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Binnen een week was alles geregeld en konden wij het contract tekenen voor onze woning. Wij zijn erg tevreden over relo wonen en raden het aan om gebruik te maken van hun werkzaamheden.

21 de marzo de 2017

Echt een aanrader!!!

Ik ben bij RELO Wonen echt ontzettend goed geholpen. Waar ik bij andere makelaars niet terrecht kon en niet eens gehoord werd, omdat mijn partner en ik nog studeren, werd ik bij relo wonen wel serieus genomen. Ik had binnen een week mijn appartementje. Je kunt er altijd terecht met vragen en ze zijn altijd bereid om naar je te luisteren en je te helpen. Ze gaan gericht opzoek naar wat je wilt. Echt top!!

21 de marzo de 2017

Relo Wonen Zandam excellent service!! Thanks Wilma and Sander

I moved to Amsterdam desperately looking for accomodation and did not get much help from other agencies. When I eventually came into contact with Wilma and Sander from the Zaandam branch they straight away offered help and within 4 days found a lovely appartment for me to move into. As we were expats and could not speak Dutch they guided us through the process, assisted with the electricity and gas providers, gave us a tour of the surrounding area. Very decent people that you dont meet every day. If you are an Expat looking for a property definetly get in touch with Wilma and Sander- we are so grateful to them both!!!!!

18 de marzo de 2017

Wat een service!!

Debby, ongelofelijk bedankt voor al je hulp. Waar vind je iemand die in haar vrije weekend contact met je opneemt en afspraken plant. Ik ben uitermate tevreden met het gehele proces. Van het begin tot het eind.

Mart

24 de enero de 2017

Onprofesioneel bemiddelings bedrijf

Relo wonen is een amaturistiche bedrijf, zonder opgeleide mensen.
Ik kwam er terecht samen met mij vriendin.
Wij zochten zo snel mogelijk woon ruimte, en kregen iets aan geboden in wormerveer boven een italiaans restaurant.
Het leek ons een leuk plekje om een tijdje te wonen.
Ondanks dat het zo klein was betaalde wij voor 20m2 650 euro incl.
Dat was nog te overzien, tot op de dag dat wij introkken er een feest was beneden.
Het feest duurde tot sochtens vroeg 6 uur. En ons was verteld door de bemiddelaar dat het tot en met 10 uur savonds geopend is en na 11 uur er zeker rust zal zijn.
Het feest bleef niet bij 1 keer er zijn er 10 tallen geweest waarbij we 2 keer de politie erbij hebben moeten halen.
Ze bleven alsnog door gaan met overlast maken.
Toen ik relo wonen hier over informeerde waren zei niet thuis ze konden ons niet van dienst zijn en moesten dit met de amper nederlands sprekende verhuurder doen.
We hebben in een periode van een half jaar een hoop ellende bij elkaar gehad van rottent voedsel voor op het terras tot stank overlast binnen van het riool.
We hebben ook vaak problemen gehad met warm water en de kachel al met al relo wonen staat niet voor u klaar.

20 de julio de 2016

Beste Bram,

Wij hebben je n.a.v. het bovenstaande een email gestuurd, waarin vermeld het e-mail verkeer tussen jullie en RELO wonen, omdat wij ons totaal niet herkennen in jou beoordeling.

Wij wachten jouw reactie af.

Teleurstellend

Voor een bemiddelingsvergoeding van 1 maand huur excl BTW** mag je wel wat verwachten qua dienstverlening/servicegerichtheid. Doel is blijkbaar om zo snel mogelijk het geld binnen te harken en je als huurder een richting in te duwen die je niet op wilt. Duidelijke/heldere communicatie, luisteren naar de wensen van de klant, ondersteuning en advisering lijken mij de kernwaarden voor een goede dienstverlening. Helaas waren geen van alle aanwezig. Daarbij worden woningen onjuist en onvolledig geadverteerd. Kortom zeer onprofessioneel. *

**(buitensporig hoog aangezien bij verhuurder ook kosten in rekening worden gebracht)

* 48 uur later: Daarbij plaatst (directeur/groot aandeelhouder) Dhr. Nankoe zelf valse reviews over Relowonen op beoordelingssites. Na het rapporteren van deze reviews zijn deze inmiddels verwijderd door de beheerder van Trustpilot. Getuigd wederom van onprofessionaliteit.

4 de febrero de 2013
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.