1. Compañía de software
  2. Servicios de reclutamiento

RemakeCV helps recruitment agencies move faster. We automate CV formatting using AI so recruiters can send polished, branded candidate profiles to clients in seconds. No more manual copy-pasting. No more inconsistent layouts. No more wasted admin hours. Built specifically for agency workflows, RemakeCV improves consultant productivity, increases submission speed, and helps teams close 15% more deals without adding admin headcount. Our platform transforms candidate CVs into structured, beautifully formatted resumes that reflect your agency’s branding and standards — instantly and consistently. By removing repetitive formatting tasks, consultants can focus on what actually drives revenue: sourcing top talent, building client relationships, and closing placements. Agencies using RemakeCV increase submission speed, improve internal efficiency, and maintain high-quality presentation across every candidate sent. With RemakeCV, you can even customise your templates, integrate your ATS, blind or spec out candidate resumes, remove contact information and much more. Whether you’re a boutique firm or a scaling agency, RemakeCV helps you operate lean without compromising quality. Our flexible pricing model allows teams to scale usage based on demand, without committing to unnecessary overhead. In a competitive market where speed and presentation matter, RemakeCV gives recruitment agencies the operational edge they need to grow faster and work smarter.

Ninguna opinión

Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.