Köpte service kitt till min gräsklippare var smidigt med samtliga produkter i ett paket, så man slipper leta runt efter varje enskild artikel. Allt fanns med, vilket sparade både tid och gjorde bestäl... Ver más
La empresa ha respondido
Ordern går snabbt igenom utan en massa "moderna" företeelser som bara komplicerar. Produkterna motsvarar förväntningarna jag hade, dvs utmärkta. Och till sist men inte oviktigt, önskemål om feedback... Ver más
La empresa ha respondido
RemButiken.se skickade en vara med fel emballage. Posten meddelar oss att lontakta säljare. Det går inte. Varken mail eller över en timma i chatt. Telefon nedlagt. Så tyvärr så föll mitt omdöme som en... Ver más
La empresa ha respondido
Jag beställde vidaresändning av mitt paket till annat utlämningsställe. PostNord sjabblade och skickade istället paketet tillbaka till Rembutiken. Rembutiken svarade aldrig på mina mejl och återbeta... Ver más
La empresa ha respondido
RemButiken.se säljer transmissionsprodukter som kilremmar & kuggremmar på nätet. Vi har även ett enormt utbud av gräsklipparknivar, robottillbehör, spännrullar och drivremmar till bland annat Stiga, Husqvarna och MTD.
Industrigatan 6B, 52230, Tidaholm, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Lätt att hitta reservdelar och en fantastisk service från personalen.
Kommer att köpa mina reservdelar här fortsättningsvis. Sen är det trevligt att det är mycket bra priser om man jämför med järnhandeln/Ulf

Respuesta de RemButiken.se
snabb leverans och bra support och bra priser

Respuesta de RemButiken.se
Hade tålamodet att hjälpa oss att hitta rätt rem till just vår gräsklippare, trots våra svårigheter att hitta de uppgifter som krävdes.

Respuesta de RemButiken.se
Bra produkt och snabbt leverans. Mycket prisvärt. Köpte startmotor till min åkgräsklippare som funkar som originalet och passade perfekt.

Respuesta de RemButiken.se
Supersnabb orderhantering och riktigt bra pris/kvalitet!! Kan bara rekommendera!!!

Respuesta de RemButiken.se
Du får det du beställt och med snabba leveranser. Ett företag du kan lita på.

Respuesta de RemButiken.se
Otroligt snabb leverans, rätt grejer direkt, klockrent, skriver aldrig recensioner men är så sjukt nöjd så kände mig tvungen, rekommenderar starkt!!

Respuesta de RemButiken.se
Allt passade perfekt! Snabb leverans, Mycket nöjd!

Respuesta de RemButiken.se
Jag är glad åt att någon håller vad dom lovar, det är tyvärr inte så vanligt, det är också roligt att någon fått fart på posten så att paketen kommer snabbt fram. MVH Lasse Ohlsson

Respuesta de RemButiken.se
Stort utbud och snabb leverans och relativt bra priser. Dom har många storlekar som inte var så lätta att hitta på andra ställen, i alla fall om man skall ha flera olika större remmar. Inte så dyra heller.

Respuesta de RemButiken.se
Bra service och snabba leveranser . Tack från mig .

Respuesta de RemButiken.se
Supersnabbt svar och åtgärd från Rembutiken pga felleverans. Rätt leverans samma dag och reservdelen på plats 2 dagar därefter. Bästa bemötande från ”Jocke” utan krångel.
Rekommenderar Rembutiken till det bästa.
Anders.

Respuesta de RemButiken.se
Lätt snabbt och prisvärt. Köpte knivar till Stihl robotgräsklippare. Beställer ännu fler så man har lite lager.

Respuesta de RemButiken.se
Den smala kedjan ger hög skärhastighet,kräver mindre effekt och skapar mindre mängd spåner