Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et langt, men godt forløb. Vi aftalte tatoveringerne skulle ha’ 6-8 behandlinger og alle behandlinger ud over det var gratis - tror vi endte på omkring 14 behandlinger i alt, men resultatet blev godt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling :) Fik lavet den grimmeste tatovering flere år tilbage, nu er den helt væk! Profesionelle omgivelser, trygge rammer og høj service. Kørte et forløb hos Jesper og er mere end... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Selvom det tog tid, så er resultatet super godt. Så kan jeg få vendt det her IIIV til det rigtige VIII. Hyggeligt sted at komme hen🙏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik endelig taget mig sammen til laserbehandling af mine bryn lavet med permanent makeup af flere omgange for år tilbage. En enkelt behandling af Jesper klarede opgaven og jeg har nu endelig mine natu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Equipamiento y suministros hospitalarios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Fjernelse af tatovering skal gøres hos Removeit i Århus. Vi er specialiseret indenfor fjernelse af tatoveringer med det nyeste laserudstyr på markedet!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har fået fjernet en tatovering ved…

Jeg har fået fjernet en tatovering ved Remove-it Aarhus. Det har hele vejen igennem været en gnidningsfri proces og med et virkelig godt resultat til følge. Jesper har været super god og ydet rigtig fin service. De største anbefalinger herfra!

3 de septiembre de 2024

Removeit Århus

Jeg har fået laser en del gange hos Jesper, og hver gang er sådan en god oplevelse. Han er dygtig til sit arbejde, også er han altid super rar at snakke med. Jeg kan kun give en kæmpe anbefaling!

13 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har været en fantastisk oplevelse

Har været en fantastisk oplevelse, og er super glad for resultatet, Jesper er super sød, professionel og dygtig

Har min varmeste anbefaling.

Så hvis i er ked af en tatovering, så er Remove me og Jesper der sted i skal gå hen.

17 de junio de 2024

Professionel og dedikeret

Professionel og dedikeret tilgang fra Jesper ved Århus klinikken.

Han var - set i bagspejlet - utroligt viden og ærlig omkring forløbet, og styrede mine forventninger. Jeg fik falmet min tatovering på underarmen, som jeg har været utilfreds med i 15 år, tilstrækkelig til at få en coverup med 3 sessioner, præcis som Jesper vurderede på vores intro møde.

Jesper er god til at fjerne fokus fra laseren i armen, så både håndværk og service var helt i top - Bedste anbefaling herfra.

4 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt og god service!

Jeg har lige haft min sidste behandling hos Remove-it i Aarhus og jeg er meget tilfreds med forløbet.
Jesper er en mega flink fyr, som tager sig tid til at vejlede en igennem processen.
Udstyret der bruges er top professionelt og servicen og de faglige kvalifikationer er helt i top.
Jeg vil anbefale alle som overvejer at få fjernet en tatovering at kontakte Jesper.

15 de noviembre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super sted

5 de septiembre de 2023

Fantastisk sted

Jeg vil på det varmeste anbefale Remove-it! Jeg havde den grimmeste tatovering på mit håndled, som ingen længere kunne se, hvad var. Nu er den pist væk med hjælp fra Remove-It :-) Jeg har fra start været helt tryg, da jeg er blevet spurgt og guidet gennem hele forløbet. På intet tidspunkt har jeg haft sår, selvom der har været pænt med styrke på. De tilpasser behandling til hver person og noterer ned for hver behandling. Jeg har heller ingen arvæv, og Jesper er da bare det varmeste menneske at komme ind til. 5 stjerner uden tvivl her fra :-)

11 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter 8 behandlinger over 2 1/2 år er…

Efter 8 behandlinger over 2 1/2 år er min meget mørke (og grimme) tatovering blot et spøgelse af sig selv. Jeg forventer, at de sidste svage skygger er væk i løbet af et par måneder. Helt uden ar eller andre mærker ☺️

1 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Remove-it er bedst i business

Jesper er dygtig til det, han gør, og giver den behandling, der kræves - også selvom han skal give flere behandlinger end beregnet. Og så er han samtidig et rart og behageligt menneske, så man er på alle måder i gode hænder. Fem tommelfingre op herfra.

6 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.