Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig respons på min henvendelse om behandling af tre altaner i ejendommen. Godt tilbud - og efterfølgende god og tydelig kommunikation vedr. processen. Vejret (regnvejr) betød nemlig, at aftalte d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver RenAltan 5 stjerner, for et yderst tilfredsstillende og veludført arbejde, med slibning og lakering af min altan (ipé træsort). Ikke alene tog de sig god tid til selve forarbejdet, ved sli... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi kunne desværre ikke benytte vores store træterrasse hele sommeren, da den var blevet ødelagt efter en forkert behandling fra AlgeKvit/nu Nanostone. De ville ikke tage ansvar og vi endte med... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios de limpieza
  2. Carpintero
  3. Constructor de plataformas y terrazas
  4. Servicio de limpieza por arenador
  5. Trabajador de la madera

Escrito por la empresa

RenAltan er en virksomhed, der bringer glæden og følelsen af en spritny altan tilbage til dig. Vi anvender kun de bedste produkter og udstyr på markedet, der sikrer det bedst mulige resultat for din altan. Hos RenAltan, har vi fokus på at træffe de bedste beslutninger for vores kunder og for miljøet. Derfor stræber vi efter at benytte specialfremstillede og miljøvenlige produkter for at opnå de bedste resultater med minimal miljøpåvirkning.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kæmpe anbefaling

Det er nu 3. eller 4. år vi har Ren Altan ude og vi er bare altid super tilfredse med deres arbejde. Kæmpe anbefaling og 5 stjerner herfra

21 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot og helt som ny altan! Professionel udført arbejde.

Professionel og hurtig til eksekvering fra første kontakt til at min altan stod flot og nybehandlet. Jeg synes det var alle pengene værd og jeg kunne ikke selv have udført arbejdet så flot selv eller så hurtigt for den sags skyld. Derudover var alle i processen venlige og gode til at kommunikere som var tryghed- og tillidsskabende. Meget stor anbefaling her fra.

16 de mayo de 2025

Godt arbejde

Hurtig respons på min henvendelse om behandling af tre altaner i ejendommen.
Godt tilbud - og efterfølgende god og tydelig kommunikation vedr. processen. Vejret (regnvejr) betød nemlig, at aftalte datoer måtte flyttes, og det havde Ren Altan gjort opmærksom på i forbindelse med tilbud.
Alt faldt på plads, og resultatet er blevet flot!

21 de abril de 2025

Vores altan er som ny

Vores altan er som ny takket være det gode arbejde fra Jacob og RenAltan. Fremragende resultat, god kommunikation hele vejen igennem og super service! Tak for arbejdet :-)

11 de junio de 2024

Så tilfreds

Så tilfreds! Vores altan var meget forsømt og grøn af alger. Ren Altan har reddet vores sommer! Vi har nu den flotteste og reneste altan i hele ejendommen - og nyder det! Tak til Jacob og ikke mindst Kasper, som var hjælpsomme, fleksible og rare. Ren Altan anbefales.

31 de mayo de 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. God kommunikation. Vi kan klart anbefale Jacob og hans team! De har givet vores altan og terrasse nyt liv.

18 de mayo de 2024

Super service fra Ren Altan

Ren Altan behandlede både min egen altan og andelsforeningens terrasse i gården. Begge dele blev flotte og al dialog med Jacob var nem og hurtig. Vi havde en del skriveri frem og tilbage om timing pga skiftende vejr men landede den fint og vi er nu klar til sommer

15 de mayo de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.