Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvis du skal bruge en vinduespudser i Aarhus eller Østjylland, så kan jeg godt anbefale Rene Ruder, for de er stabile og der er ikke noget bøvl. Pænt arbejde.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde i mange år og altid været godt tilfreds. En gang hvor jeg havde glemt Rene Ruder skulle komme, stod soveværelsesvinduet lidt åbent - og da ringede vinduespudseren til mig, så jeg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god virksomhed, som laver et super stykke arbejde hver gang. Det er den samme medarbejder der kommer og klarer vinduer og det er altid i orden. Han er høflig og fleksibel. Det kan kun anbe... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Meget stabile, ingen problemer

Jeg har haft hjælp af Reneruder i mange år - over 20 år. Har altid været godt tilfreds. De er meget stabile og det er den samme vinduespudser der kommer, hvilket er rigtig rart. Har aldrig haft problemer.

5 de junio de 2025

Kan anbefales

Meget tilfreds. Nemt at booke. Ingen overraskelser. Fin kommunikation. Flot resultat selv med høj sol.

18 de junio de 2025

Virkelig god virksomhed

Han er høflig og fleksibel.
Det kan kun anbefales herfra.
Venlig hilsen en yderst tilfreds kunde

14 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

kan varmt anbefales

Vi har brugt Rene Ruder i ca. 10 år og har altid været tilfredse! Kan varmt anbefales. En enkelt gang blev der brugt demineraliseret vand og det gav striber på vinduerne, derfor ikke den 5. stjerne. Hvis jeg havde gidet at henvende mig til den ved jeg at det var blevet gjort om - altid god service.

6 de julio de 2023

Mangeårig kunde

Jeg har været kunde i mange år og altid været godt tilfreds.
En gang hvor jeg havde glemt Rene Ruder skulle komme, stod soveværelsesvinduet lidt åbent - og da ringede vinduespudseren til mig, så jeg kunne lukke det. Det var da service!
Opsiger kun samarbejdet fordi jeg er flyttet fra Århus.

7 de junio de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Brugt dem gennem halvandet år hvor…

Brugt dem gennem halvandet år hvor kvaliteten var fin. På mit seneste besøg trak de desværre deres slanger gennem vores blomster og trak slanger gennem vores hække og lagde deres rør mv i hækken. Meget uprofessionelt og kvaliteten af pudsning ved det besøg var ringe. De har bekræftet min opsigelse men ikke engang beklaget episoden.

21 de mayo de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.