Jeg kan klart anbefale Ren Olie og deres arganolie. Jeg bruger den på mine øjenvipper og kunne hurtigt se resultater, det er en mega sød detalje, at pakken indeholder små bolsjer og et takkebrev. Leve... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service og gode rene produkter. Vi har handlet der fra starten, og vi er aldrig blevet skuffet. Varen blev leveret med Postnord efter bare 1 dag.👌👍❤️
Modtog en præcisionsvægt i en fuldstændig smadret kasse. Ved kontakt indrømmer Renolie direkte, at "alle deres kasser er beskadigede", og at de derfor ikke kan levere en intakt vare. Det er rysten... Ver más
La empresa ha respondido
Da jeg forleden bestilte olier fir første gange hos renolie.dk, manglede der desværre en æterisk olie. Jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksomme på det. Jeg modtog kort efter en pakke, med e... Ver más
La empresa ha respondido
Hos RenOlie sælger vi rene æteriske og vegetabilske olier til nogle af markedets bedste priser. Ud over olierne har vi også tilbehør som flasker, diffusere og meget andet. Kig ind og se det store udvalg af olier!
Vestergade 12, 1. th., 6200, Aabenraa, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super produkter og virkelig hurtig levering.

Respuesta de Renolie
Fantastisk kundeservice, super hurtig levering. meget tilfreds:) kan klart anbefale

Respuesta de Renolie
Købte et produkt og knapt 1/2 år efter er det defekt. Har skrevet og halvdelen af mine mails er ikke besvaret, ligesom produktet jeg har købt er udgået - ingen forklaring på hvad man evt vil gøre ved det.

Købte 2 flasker olie , ved ikke hvad det er , og hvad det skal bruges til
Jeg vil gerne returnere begge

Respuesta de Renolie
Lynhurtig levering. Varen helt som forventet.

Respuesta de Renolie
Har lige afhentet min pakke, jeg bestilte 3 stk. af deres firkantede 100ml parfume flasker. Da jeg åbnede pakken kunne jeg dog konstatere at der kun var 1 flaske i kassen….. ærgerligt for den ene flaske jeg modtog var ellers super god.
Har allerede nu fået svar fra kundeservice, super god service, får to mere tilsendt.

Respuesta de Renolie
Jeg har handlet der, 2x nu.
Hurtig levering , godt pakket ind Og ingen problemer.
Dufter dejligt 😊

Respuesta de Renolie
Tak for hurtig levering. Jeg har købt en ultrazonisk elektrisk tandbørste med 2 ekstra hoveder. Virkelig en god overraskelse og dansk brugsanvisning.

Respuesta de Renolie
Hvis jeg kunne give jer 10 stjerner fik i det. Jeg bestilte i går eftermiddags, og det er lige landet. Det kan simpelthen ikke gøres bedre😊

Respuesta de Renolie
Jeg er meget begejstret for de smukke gaveæsker, jeg har købt! De er virkelig flotte og af høj kvalitet. Modtagerne af mine gaver vil helt sikkert blive imponerede. Leveringen var også hurtig og problemfri. Jeg vil helt sikkert handle her igen og kan varmt anbefale dette firma til alle.

Respuesta de Renolie
Hurtig levering indenfor 24 timer. Konkurrencedygtige priser.
Fantastisk eftersalgs-service; -jeg havde et "dumt" spørgsmål, som jeg sendte lørdag formiddag. Spørgsmålet blev besvaret meget fyldestgørende, så selv jeg kunne forstå det. :-)
Meget imponerende for en forholdsvis nystartet virksomhed.
De har fokus på GOD service, inkl. opfølgning, tak! :-)

Respuesta de Renolie
Varen svarede fuldstændigt til forventningen.
Og lyn hurtig betjening 👍

Respuesta de Renolie
Havde bestilt en større ordre, hvor der manglede en olie i. Efter at have skrevet til dem, havde jeg olien næste dag, sammen med en ekstra olie som beklager. Super god service

Respuesta de Renolie
Hurtig levering i god indpakning.
Stort og godt udvalg

Respuesta de Renolie
Super kundeservice! Glæder mig til at bruge produkterne

Respuesta de Renolie
Hurtig levering og nemt at bestille

Respuesta de Renolie
Konkurrencedygtige priser og stort udvalg.

Respuesta de Renolie
Super fin service, hurtig behandling af bestilling og varerne godt og forsvarligt pakket ind.
Alt som det skal være :)

Respuesta de Renolie
God pris, god webshop, hurtig levering, fornuftigt udvalg. Alt i alt en enkel og god oplevelse.

Respuesta de Renolie
Det har været en fornøjelse hele vejen fra bestilling til modtagelse af varen

Respuesta de Renolie
Más información sobre otros tipos de reseñas.