Renovliesbehangers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het nieuwe 3-kamer apparaat is prachtig voorzien van renovlies. Zeer strak en glad op de muur. Met 1-laag ral 9010 opgeleverd en zelf daarna paar muren 1 laag van kleur voorzien. Offerte traject en pl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn ontzettend tevreden over Vincent en het eindresultaat! Vincent heeft onze nieuwbouwwoning voorzien van renovlies behang en heeft de muren daarna ook gesaust. Hij is een ontzettend aardig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden het alkalische renovlies ziet er echt keurig naadloos uit, de gedachte ook dat het niet gaat schimmelen achter het behang is ook fijn:) Goede communicatie ook met gerlof alles goed gere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke communicatie. Eerst via app om de grote lijnen van de opdracht in kaart te brengen en wanneer de dag van behangen/sauzen bijna in zicht is telefonisch met de behangers zelf. Bij allebei goe... Ver más

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

29 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

22 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne manier van zaken doen.

Fijne manier van zaken doen is de titel. Dat heeft te maken met de offerte en heldere voorwaardes, communicatie en goede prijs. Maar komt ook door de 2 professionals, vader Luke en zoon Mick, die bij ons de werkzaameheden hebben uitgevoerd. Het hele huis hebben ze in 1 werkweek voorzien van renovlies, 2x text en alles gekit uitgevoerd.
En het waren ook nog eens gezellige lui over de vloer. Top

6 de febrero de 2026

Vincent levert topwerk.

Vincent is een behanger/schilder die zijn werk verstaat.
Duidelijk in afspraken maken of neemt contact op als er iets besproken moet worden.
Ik zou Vincent zeker aanraden.

1 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vincent verstaat zijn vak als behanger (+ sauzen)

Wij zijn zeer enthousiast over Vincent van renovliesbehangers.nl. Wij hadden snel een behanger (+sauzen) nodig en dit kon snel geregeld worden. Het resultaat is geweldig, mooie, strakke muren. Vincent heeft fantastisch vakwerk geleverd. Hij is transparant, betrouwbaar, werkt snel, komt afspraken na en is een perfectionist. Kortom hij is dé man die super kan behangen en sauzen én netjes werkt en opruimt. Een échte Topper!

28 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onwijs blij met het resultaat

Onwijs blij met het resultaat. Nadat de muren van mijn nieuwbouw woning behangklaar op waren geleverd, moest er zo snel mogelijk renovliesbehang aangebracht worden. Bij renovliesbehangers.nl kom dit al binnen 3 werkdagen, binnen 1,5e werkdag zat het er al op en was het ook nog eens gesausd. Mega strak resultaat waar ik enorm van ga genieten!

6 de agosto de 2025

Prachtig eindresultaat!

Door een kennis bij dit bedrijf gekomen. Heel secuur en keurig werk verricht ook het verfwerk prachtig. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de communicatie was ook uitstekend.
Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden!

25 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Deskundig advies en mooi resultaat …

Gerlof van Renovliesbehangers geeft goed advies en denkt met je mee. Heldere communicatie en geen verrassingen. Collega Albert heeft bij ons het behang geplakt, alles gekit en gesausd. Het resultaat is prachtig! Erg tevreden en een aanrader dus.

25 de julio de 2025

Top bedrijf

Top bedrijf, goede communicatie, mijn oplevering liep uit was geen probleem “verhuizen mee”. Denken mee, behang zit mooi strak op de muur en de kleur op de muur naar wens geverfd. Toppers, dank jullie wel!

20 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedrijf is een zeer professionele…

Bedrijf is een zeer professionele organisatie, ze kunnen snel schakelen, ze werken met damp open systemen op mineraal basis wat erg vlak en strak is, naadloos, het voeld ook net als stuckwerk, het versteend.
Het blijkt de beste basis voor je nieuwbouw muur te zijn

8 de febrero de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.