Hej, Jag har sett att ni har dragit 250 kr från mitt konto, men jag har inte fått någon tydlig information om varför. Om detta gäller någon form av medlemskap vill jag meddela att jag inte ön... Ver más
La empresa ha respondido
Använde mig av Rentumo för att hitta min nuvarande lägenhet. Fungerade jättesmidigt och var väldigt lätt att hitta lägenhet samt sortera bort de lägenheter som jag inte ville ha.
Jag har bara positiva åsikter om Rentumo, via dom är det lätt att hitta lägenhet. Man kan få mail flera ggr/dag med lediga hyresobjekt efter att man registrerat sig och sina önskemål och du slipper... Ver más
Escrito por la empresa
Ha contestado el 75% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Tack så mycket för era tjänster och er hjälp med det här företaget. Jag rekommenderar starkt att använda den här portalen för information! 👏 Tack så mycket!! 🥇
Jag vill inte vara medlem i denna lägenhet sökning längre 450 är så dyrt för mej var god att ta bort detta. Jag vänder mej vidare annars
Rentumo är jätte bra och har en jätte bra kundservice och är väldigt hjälpsamma😊 kan värkligen rekomendera om ni söker lägenhet

Respuesta de Rentumo.se
En riktigt bra sida om man söker ny lägenhet 👍
Vid kontakt är dom snabba på att svara.🙏🏼 Rekommenderar starkt ⭐️

Respuesta de Rentumo.se
It helped me to get some very good accommodations. I highly recommend it.

Respuesta de Rentumo.se
Rentumo har bra service och är lätt att använda.

Respuesta de Rentumo.se
Bra service när man behöver hjälp. Bra med mail och annonser på boenden som passar en.

Respuesta de Rentumo.se
Så skönt att så mycket är samlat på samma sida! Jag hittade mitt nästa boende via Rentumo och kommer rekommendera sidan till alla jag känner!✨

Respuesta de Rentumo.se
Jag har testat Rentumo när jag letade efter en hyreslägenhet och tycker att tjänsten är ganska smidig. Plattformen samlar annonser från många olika bostadssidor och skickar notiser när nya lägenheter publiceras, vilket sparar mycket tid jämfört med att själv behöva kolla flera sidor varje dag.

Respuesta de Rentumo.se
Jag råkade bli debiterad för medlemskap som jag ville avsluta. Alla debiteringar som gjordes fick jag återbetalt för vilket jag är jätte glad över. Tacksam för en såå bra kundservice!❤️

Respuesta de Rentumo.se
Bra sida när man letar nytt boende, och lätta att få kontakt med!🙏🏼

Respuesta de Rentumo.se
Jag har haft en fantastisk upplevelse här på Rentumo!

Respuesta de Rentumo.se
Det är smidigt att hitta boende och det är lätt att få tag på hyresvärdar snabbt om man behöver det! Rekommenderar starkt 🌟

Respuesta de Rentumo.se
Rentumo är en utmärkt hemsida för bostadssökande. Den är lätt att navigera och gör det enkelt att hitta rätt bostad. Dessutom behandlar de kunderna bra, vilket gör hela processen ännu smidigare.

Respuesta de Rentumo.se
Jag använde Rentumo för att söka hyresbostad och upplevde tjänsten som enkel och lätt att använda. Det var smidigt att få notifieringar om nya annonser och plattformen sparade mig mycket tid. Informationen var tydlig och jag kunde snabbt komma i kontakt med hyresvärdar.

Respuesta de Rentumo.se
Väldigt förståeliga, hjälper mig med en felaktig betalning, skulle rekommendera!

Respuesta de Rentumo.se
Más información sobre otros tipos de reseñas.