1. Taller de reparación eléctrica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi lagar och byter skärm på din iPhone, iPad och Samsung billigt och snabbt med hög kvalitet. Hos Repaircare får du alltid garanti på alla reperationer!

4,0

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

5 stjärnor 🌟

Har fixat min skärm och fått en underbar service! Rekommenderar det här stället starkt då de bjuder på hög kvalité och service!

16 de abril de 2026

Proffsiga

Snabb, proffsig hjälp. Tydlig kommunikation och vänligt bemötande. Får vi problem med bilen i framtiden vet vi vart vi ska vända oss! Rekomenderar starkt!⅗

2 de febrero de 2024

Repair Care på Södermalm är helt suveräna

Repair Care på Södermalm är helt suveräna! Jag och min sambo har ägt iPhones och iPads sen den första generationen. Ända sedan våra barn blev tonåringar har vi lagat massvis med apple-produkter på olika ställen på Södermalm, ofta med ganska dystert resultat. Sen lite drygt ett går tillbaka upptäckte vi Repair Care på Södermalm och har sedan dess lagat tre iPads och en iPhone där. Det är det mest professionella företaget vi lagat grejer hos. Inte bara ett trevligt och professionellt bemötande utan även ett perfektionistiskt förhållningssätt till resultatet. De lämnar inte ifrån sig en produkt förrän den är lagad så bra som är fysiskt möjligt givet förutsättningarna och gör det alltid till ett rimligt pris (inte sällan gör de extra justeringar för att få ett så optimalt resultat som möjligt möjligt). Det är sällan nuförtiden som man stöter på en sån yrkesskicklighet vad det än gäller för produkter.

Eva Erman, Södermalm

4 de julio de 2022

Imponerande dataräddning

Djupt imponerad! Repaircare lyckades datarädda en Galaxy S9 som legat på 5 meters djup i mer än 12 timmar och vi fick foton och annat snyggt levererade på en USB-sticka.

26 de septiembre de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.