Jeg har købt flere telefoner i forretningen. Har været tilfreds hver gang. God og ærlig betjening
Consulta las opiniones de los clientes
Som altid - hurtig og kompetent. Har fået skiftet batteri på MacBook Air Virker perfekt. Afleveret lørdag eftermiddag og allerede færdig mandag formiddag. Kan kun anbefales - både til telefon og bæ... Ver más
Jeg har benyttet RapairCenter mange gange de sidste 3 år, af den årsag at de levere og yder en helt unik og upåklagelig service man ikke finder andre steder. Køb af ny telefon Udskiftning a... Ver más
Var inde med min Samsung galaxy s10+ som var knust foran og bagpå, fik den tilbage som var den splinterny og fik sat panserglas på for små ekstra penge :-) alle mine data var der, de var venlige, glad... Ver más
Información sobre la empresa
- Servicio de reparación de teléfonos
- Tienda de celulares
- Taller de reparación eléctrica
- Tienda de reparación de teléfonos celulares
Información proporcionada por diversas fuentes externas
smartphone tablet reparation
Información de contacto
Allegade 3 st th, 8700, Horsens, Dinamarca
- info@repaircenter.dk
- repaircenter.dk
Jeg har købt flere telefoner i…
Jeg har købt flere telefoner i forretningen. Har været tilfreds hver gang.
God og ærlig betjening
Super god service stor anbefaling
Hurtig
Hurtig, billig og god service til udskiftning af MacBook Pro skærm 👍
God information undervejs.
MacBook batteriskift
Som altid - hurtig og kompetent.
Har fået skiftet batteri på MacBook Air
Kan kun anbefales - både til telefon og bærbare
Meget venlig betjening
Meget venlig betjening
Fiksede mit problem 😊
Super god service hurtig billig og min…
Super god service hurtig billig og min tlf var som ny 💪👍
Meget behagelig og venlig betjening.
Meget behagelig og venlig betjening.
De bedste og hurting reparer butik in…
De bedste og hurting reparer butik in Horsens. Reparer min iPhone 12 Pro Max til 599kr om 30minutter. Tusind tak Cem og Nihat!
Suveræn service og fuld plade på tryghed!
Jeg har brugt Repaircenter.dk i Horsens flere gange (både i 2024 og nu i 2026) til reparation af min Samsung, og jeg er imponeret hver gang. De har både skiftet skærm og monteret panserglas, og resultatet er altid i top.
Det, der virkelig gør dem unikke, er deres håndtering af reklamationer. Da min skærm desværre gik i sort igen, blev det løst med det samme uden ekstra beregning. Jeg fik endda en lånetelefon, mens de ventede på den nye del. Det er kundeservice i verdensklasse! Altid behagelig, ordentlig og hurtig betjening. Kan varmt anbefales til alle i Horsens.
Har været inde forbi dem og fået fikset…
Har været inde forbi dem og fået fikset min iPhone i skærm kvalitet orginal. kan klart anbefaledes herfra.
handlet hos repair center i årevis
Jeg har nu handlet hos repair center lokalt i Horsens i over seks år! Dette gælder både erhverv og privat. De vil til vær en tid være mit første valg - ubetinget - vedrørende reparation, køb og handel inden for deres felt!
Mvh
Oliver kunde
Har fået skiftet min skærm af flere…
Har fået skiftet min skærm af flere omgange, betalt 1 gang, de andre gange af garantien. Min iPhone føles så dårlig efterfølgende, og nu har jeg valgt simpelthen at få den skiftet et andet sted, uden for garantien fordi jeg ik har haft andet en problemer.
God service!
Jeg kom til butikken med en iPhone 11 hvor der har været tekniske problemer med skærmen. Får af vide af jamal, at jeg skal komme igen om 45 min så har han kigget på det. Kommer 35 min efter også er der sat ny skærm på, og telefonen har fungeret upåklageligt siden.
Vil til en hver tid vælge butikken pga. den super gode service!
Er i skør 900 kr for lade stik nå jeg…
Er i skør 900 kr for lade stik nå jeg betalt 2200kr for ny telefon 😂 give ingen mening
Godt håndværk og god service
Virkelig god service og meget imødekommende personale.
Vi fik skiftet bagglas på iPhone og vi er fuldt ud, tilfreds med deres arbejde og kan kun varmt anbefale Repaicenter.
De er både billiger og hurtigere end andre lignende firmaer i Horsens.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.