Consulta las opiniones de los clientes
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, Barry belde dat er een defect was gevonden op de printplaat van de debiet-meting. Deze is in overleg vervangen. De ventilatie EBMPAPST G3G190-RQ23-15 loopt nu m... Ver más
Beste lezer, Ik had mijn ventilator van mijn wtw naar Barry gestuurd voor nieuwe lagers. De andere ventilator had hij vorig jaar al van nieuwe lagers voorzien. Dus een vertrouwd en degelijk reparat... Ver más
Vooraf duidelijke afspraken gemaakt over het afgeven van de motoren. Lagers waren snel vervangen (1dag). WTW draait weer als een zonnetje en de reparatie scheelt in de kosten voor een nieuwe installat... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij reviseren motoren van alle merken ventilatiesystemen, WTW units (warmteterugwinning) en warmtepompen. Misschien herkenbaar, na een aantal jaar begint uw systeem steeds meer lawaai te maken, tot het punt dat het zeer storend wordt. De lagers van ventilatoren slijten en deze veroorzaken dan een onwenselijk geluid. Het advies is dan vaak om de ventilatie unit te laten vervangen voor een nieuwe maar dit is een onnodig kostbare en milieubelastende oplossing. We leven in een tijdperk waarin het milieu en het klimaat erg belangrijk zijn. Windmolens, elektrische auto’s en zonnepanelen moeten een uitkomst bieden maar we leven ook nog steeds in een wegwerpmaatschappij. Er wordt weinig gerepareerd, dingen worden meteen vervangen voor nieuwe. Juist hier valt een hoop winst te behalen. Het maken van een nieuwe ventilatiemotor kost ontzettend veel energie. Er zitten kunststoffen, koper, ijzer, aluminium en andere metalen in verwerkt, deze moeten allemaal om worden gesmolten in grote ovens en dit is erg belastend voor het milieu. Met het repareren van uw ventilatiemotors geeft u deze een tweede leven en wordt deze belasting beperkt tot een minimum. Zo draagt u dus bij aan een beter milieu en is het ook nog gunstiger voor uw portemonnee.
Información de contacto
Eduard Meijerslaan 61, 5042MN, Tilburg , Holanda
- 3100617167236
- Info@repareerjeventilatie.nl
- repareerjeventilatie.nl
Defect wtwv itho daalderop hru400
Onze wtw unit itho daalderop werkte niet goed meer. Konden via app inloggen en storingscode uitlezen. Hadden code 32 luchtvolume sensor defect aanzuigmotor. De wtw was 2.5 jaar oud en hoorde via leverancier dat dan complete motor vervangen moest worden ivm nietvlos leveren sensor. Ook geen coulance. Op internet gezocht en kwam repareer je ventilatie tegen. Had contact met Barry. Deze beste man kon de sensor repareren en had ook andere nieuwe sensors. Barry stuurde deze met spoed op en na monteren draaide de unit weer zonder storing. Waren er heel blij mee. Kan iedereen zeker aanbevelen bij problemen dit bedrijf te contacten. Goede communicatie en verstand ervan.
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf
ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, Barry belde dat er een defect was gevonden op de printplaat van de debiet-meting. Deze is in overleg vervangen. De ventilatie EBMPAPST G3G190-RQ23-15 loopt nu mooi rustig.
Service Bestaat !
Beste lezer,
Ik had mijn ventilator van mijn wtw naar Barry gestuurd voor nieuwe lagers. De andere ventilator had hij vorig jaar al van nieuwe lagers voorzien. Dus een vertrouwd en degelijk reparatie-adres. Barry had m snel weer gereviseerd en stuurde de ventilator retour. Dat gebeurde begin januari, maar PostNL maakte m zoek. Toen ik dat Barry melde, stuurde hij direct een vervanger !
Ik ben fan van Barry. Service bestaat nog.
Barry bedankt & ga zo door.
Top service!!
Goede communicatie, snelle service en support na leveren.
Fractie van de kosten van een nieuw systeem
De installatiemonteur wilde een compleet nieuwe ventilatie unit installeren van een paar duizend euro, omdat onderdelen voor ons systeem (Brink Renovent HR uit 2003) niet meer te koop zijn. Zelf op YouTube gaan zoeken en zo Barry gevonden. Prettig contact gehad via Whatsapp en uiteindelijk het binnenwerk met de motoren opgestuurd. Binnen een paar dagen het binnenwerk weer terug met gereviseerde motoren en één nieuw schoepenrad. Voor een fractie van de offerte van de installatiemonteur! Wij zijn weer blij! Aanrader dus.
Prima service en kennis voor onze brink…
Prima service en kennis voor onze brink
Renovent
Ook nog helemaal schoon gemaakt
Voor een prima prijs
Groetjes Rob en Margriet
Hele snelle en duidelijke communicatie…
Hele snelle en duidelijke communicatie en service. Ventilator van de wtw loopt weer als nieuw.
Ook had ik een wat minder gangbaar type waar andere sites geen raad mee wisten. Repareerjeventilatie had er geen problemen mee!
2 ventilatoren Renovent 400 plus gereviseerd
2 ventilatoren van een Renovent 400 plus gereviseerd. Website is helder, communicatie meer dan uitstekend, had ze met een paar dagen weer keurig ingepakt retour, en last but not least prima concurrerende prijzen. Ventilatoren draaien als het spreekwoordelijke zonnetje, en de WTW werkt vandaag merkbaar weer als nieuw.
Snelle service fijne communicatie.
Snelle en fijne communicatie.
Mooi initiatief om niet de gehele ventilator te vervangen maar alleen wat nodig is.
Hele snelle service!
Na revisie ingebouwd en de ventilatoren lijken stiller dan toen ze nieuw waren!
WTW motoren gereviseerd.
WTW motoren beide gereviseerd. Draaien weer als een zonnetje zonder rare bijgeluiden. Supper snelle service van Repareerjeventielatie.nl.
Goede en snelle service
Goede en snelle service voor een goede prijs, flexibel en erg vriendelijk. Aanrader!
WTW Brinck Renovent lagers vervangen
Onze WTW Brinck Renovent HR Medium uit 2006 trilde en maakte herrie. Lagers versleten. In plaats van een nieuwe WTW van meer dan 2000 euro te kopen heeft Barry de lagers van de 2 motoren vervangen. Nu loopt alles weer trillingvrij en geluidloos. Barry gaf goed advies voor en na de vervanging (in 1 dag) inclusief de goede opstart procedure. Veel geld bespaard en duurzaam bezig want deze Brinck gaat weer 15 jaar mee. Super gedaan Barry!
Mijn ventilatoren zijn kundig en snel…
Mijn ventilatoren zijn kundig en snel gerepareerd. Mijn WTW-unit is weer als nieuw. Top bedrijf!!!
Top service
Top service! Snel betaalbaar en kwalitatief uitstekend
Goed bedrijf en netjes geholpen
Snelle reactie, motortje opgestuurd en snel retour ontvangen. Werkt weer perfect en is weer helemaal stil. Zeker aan te raden.
Deskundig en snel.,.
Deskundig en snel repareerde Repareerjeventilatie mijn ventilator van de WTW. Een vakkundig bedrijf dat doet wat het belooft
Geweldige service en vlotte reparatie
Na de nodige ergernis van geluid van de WTW installatie het adres van repareerjeventilatie gevonden op het internet. Na een vlotte reactie via de mail, de ventilator opgestuurd naar Tilburg. Na 2 dagen al een email ontvangen dat de ventilator weer gerepareerd is. Volgende dag weer in huis en gemonteerd. WTW is weer geruisloos. TOP! Geweldige service, vriendelijk contact en snelle reparatie. Zeker een aanrader voor het reviseren van je WTW installatie.
Snelle revisieWTW motoren
Supersnelle service ,alles heen en weer binnen 5 dagen ,zelf motoren eruit en er weer in gemonteerd,volg het filmpje,revisie binnen dag klaar,monteren en stekker erin en je hebt er weer jaren plezier van,moest hem op standje 3 zetten om te horen of ze het wel deden zo stil weer met nieuwe lagers
Motor van de WTW snel gerepareerd
Motor van de WTW snel gerepareerd. Loopt weer prima!
Barry denkt mee en biedt hulp ook hij…
Barry denkt mee en biedt hulp ook hij zelf iets niet kan verhelpen, grote klasse!
Más información sobre otros tipos de reseñas.