Hurtig og professionel håndtering. Jeg blev ringet op grundigt fortalt om alle sagens facetter og optioner. Efter samtalen og bekræftelse fra mig, modtog jeg en mail med hvad jeg som kunde skulle for... Ver más
La empresa ha respondido
Fik dem anbefalet og må sige fuldt ud tilfreds med samtalen . Vi fik lavet fremtidsfuldmagt og testamente for kun 5700 havde allerede papirerne næste dag til gennemlæsning og dagen efter vi havde læs... Ver más
La empresa ha respondido
Vi fik hurtig og supergod hjælp af Martin . Alt blev grundigt gennemgået og han svarede beredvilligt på sms spørgsmål til de dokumenter han havde lavet til os
La empresa ha respondido
Jeg blev grundigt og MEGET tålmodigt hjulpet igennem hele fremtidsfuldmagtens forløb og mangler nu bare at få tinglysningen fremsendt til godkendelse og underskrift. Det havde jeg ikke klaret uden Jur... Ver más
La empresa ha respondido
Replik (FamilieTestamente) er en nytænkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjælper vi danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er først, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati stræber vi efter at være Danmarks førende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stærke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale løsninger. Vores specialiserede jurister evner de svære rådgivningsmæssige forløb, mens vores digitale platform gør rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skræddersyede juridiske løsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understøttet af en stærk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjælpe danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.
Dinamarca
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Det lød så nemt da jeg kontaktede Replik, og det var det. Ingen problemer, venlig og hurtig behandling.
havde en god samtale. derefter går det hele bare efter planen.
Behagelig person var god til at fortælle alt om hvad en fremtidsfuldmagt indeholdt /og vi fik svar på alle vores spørgsmål.
Hurtig og professionel håndtering.
Jeg blev ringet op grundigt fortalt om alle sagens facetter og optioner. Efter samtalen og bekræftelse fra mig, modtog jeg en mail med hvad jeg som kunde skulle foretage mig, samt hvordan jeg skulle udføre tingene, samt sagens forløb. Alt var velskrevet og i ordentlig rækkefølge, ting som ville tage meget lang tid for en ikke kyndig at finde ud af på egen hånd.

Respuesta de Replik
Vi blev lovet dokumenterne i slutningen af ugen, de kom først mandag - fred være med det. Men tirsdag - inden vi overhovedet fik kigget på dokumenterne, kommenteret eller godkendt dem, kom der så også en faktura - for ikke færdiggjort arbejde.

Respuesta de Replik
Det var en fin, kompetent og behagelig oplevelse. Fik klare svar på alle spørgsmål. Særdeles hurtig udfærdigelse.

Respuesta de Replik
Kompetent vejledning af sød og venlig kvinde. Kan bestemt anbefales.

Respuesta de Replik
Vi fik en rigtig god vejledning, så vi følte os godt klædt på efterfølgende.

Respuesta de Replik
Jeg har fået en glimrende gennemgang i forbindelse med oprettelse af fremtidsfuldmagt og testamente, så jeg blev helt tryk og klar på dette

Respuesta de Replik
Rigtig venlig betjening og nemt at følge hvad man skulle gøre👍🏻

Respuesta de Replik
Fine produkter og god samtale om indholdet. Prisen var dog lidt højere da faktura kom, men det drejer sig om skidt kommunikation fra sælger

Respuesta de Replik
Más información sobre otros tipos de reseñas.