Repro Plotservice Opiniones 692

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gebruikt voor het printen van A0 naaipatronen, snel gemaakt, snel geleverd, prima geprijst. Website ziet er een beetje basis uit, maar service is goed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelling ging gemakkelijk en ik had de documenten gauw in huis. Ideaal voor naaipatronen in A0! Zat een foutje in de bestelling, en dat werd gelijk opgelost, niet eerst zoeken naar een kla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer behulpzaam! Wat een service, de 2 keer 30 prints op A1 maat waren besteld voor een internationale future ready workshop in Ijsland. Vrijdag werd er heen gevlogen en zou de bestelling bezorgd w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben al jaren fan van Repro vd Kamp! Ze zijn vriendelijk en denken mee, en leveren super kwaliteit. Ik kwam laatst mijn (voorafbetaalde) prints ophalen om sluitingstijd, en hoewel het team het licht... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de impresión digital
  2. Fotocopiadora
  3. Impresora digital
  4. Servicio de impresión fotográfica
  5. Tienda de grabados y letreros
  6. Imprenta

Escrito por la empresa

Al meer dan vijf jaar zijn wij markleider in plotservice in Nederland. Dat zorgt ervoor dat we alle expertise en ervaring in huis hebben om jouw werk naar wens te produceren en snel af te leveren. Of je nu een naaipatroon of technische tekening wilt afdrukken, in groot of kleinformaat en in kleur of zwart-wit, wij zorgen dat jouw plottekening perfect wordt afgeleverd.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kwaliteit: prima | Service: dikke onvoldoende

Op woensdag een A0 en A1 besteld, na ontvangst bleek de kwaliteit echt perfect. Verder heeft Repro Plotservice toch wel wat flinke steken laten vallen.

Op de website vermelden ze duidelijk dat de bestelling die voor 16:00 uur ontvangen is, dezelfde dag nog verstuurd zal worden. Ik heb om 16:00 uur een mailtje gehad dat mijn bestanden geproduceerd waren en aan GLS zou worden aangeboden. Bij GLS bleven ze aangeven dat het pakket nog niet ontvangen was, donderdag niet, vrijdag niet, weekend bezorging doet GLS niet aan, op maandag kreeg ik bericht dat het die dag bezorgd zou worden. Eerlijk is eerlijk, daar was ik flink nijdig over. Ik werk me een slag in de rondte en moet het echt van de weekend uurtjes hebben. Als ik op woensdagmiddag iets bestel, eigenlijk verwacht ik het dan voor het weekend.
Waar ik nog het meest in teleurgesteld ben is dat er 0 reactie is gekomen op mijn mail van vrijdag even voor drie uur. Laat gewoon weten dat het niet helemaal goed gegaan is, dat kan toch?! Maar iemand blij maken met een dode mus en dan vervolgens je niet meer laten zien/horen als een klant een vraag heeft, daar snap ik niets van.

Kwaliteit: 10
Service: 2
Bezorgdienst: GLS is een drama, daar kan ik geen eens een cijfer voor bedenken

15 de abril de 2026

Altijd goed en snel

Altijd goed en snel. Ik had een keer een fout gemaakt in het formaat en het is nav een mail van mij direct aangepast. Super

26 de marzo de 2026

Prima ervaring

Prima ervaring!
Telefonisch werd ik uitstekend geholpen bij het bestellen. Snel bezorgd en goede kwaliteit!

27 de febrero de 2026

Prima service

Prima service. De eerste bestelling is zoekgeraakt in de post. Tweede alsnog, zonder extra kosten, zonder problemen ontvangen. Goede A0 patroontekening.

18 de febrero de 2026

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.