Jeg ringede til firmaet, da jeg var usikker på noget med min støvsuger. medarbejderen var flink og hjalp promte. derefter kunne jeg bestille de rette reservedele på hjemmesiden. Pakken kom hurtigt, og... Ver más
La empresa ha respondido
Der er en god service og herop til jul jeg skulle bruge en reservedele og fik lavet om aftaler om at afhente den i stedet for at de sendte den kanon
La empresa ha respondido
jeg var i tvivl om hvad jeg skulle købe til min gamle moccamaster. Derfor sendte jeg en mail forespørgsel. Jeg fik hurtigt svar og det valgte passede perfekt. super tilfreds.
La empresa ha respondido
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Reservedele.nu. Det var nemt at finde de rigtige dele til mit komfur og leveringen var hurtig. Delene passede perfekt, og prisen var konkurrencedygtig. Jeg han... Ver más
Escrito por la empresa
Gårsdalvej 20, Ravnstrup, 8800, Viborg, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg oplevede en hurtig og effektiv betjening, og det var nemt at finde varen.
Min bestilling af reservedele til kaffemaskine kom super hurtigt og jeg er meget tilfreds med varerne (fik lavet en anmeldelse tidligere, som ikke hørte til hos jer - undskyld)

Respuesta de reservedele.nu
Hurtig levering, og godt produkt. En god købsoplevelse😀
Lynhurtig levering og gode produkter

Respuesta de reservedele.nu
Super god betjening ved spørgsmål inden køb (passer reservedel til serienummer)

Respuesta de reservedele.nu
Nemt at finde det rigtige produkt, som passer til mine hårde hvidevarer og hurtig levering.

Respuesta de reservedele.nu
Super god kande var lige hvad jeg havde brug for tusind tak kommer igen

Respuesta de reservedele.nu
God hjemmeside og produktet blev leveret hurtigt

Respuesta de reservedele.nu
God vejledning ,ved køb af rigtigt produkt.

Respuesta de reservedele.nu
Nemt at bestille via hjemmesiden og hurtig og præcis levering og afsendelse, alt uden nogen problemer, det vil jeg meget gerne benytte en anden gang!

Hurtig ekspedition

Mega hurtig levering. Varen er som beskrevet. Gerne handle igen

Respuesta de reservedele.nu
Más información sobre otros tipos de reseñas.