Fine produkter og god service! Vil helt sikkert bestille derfra igen 🙌🏻
La empresa ha respondido
Kan varmt anbefale Resin Creation. Har modtaget en budget binder, som jeg selv har designet og den er blevet super flot, over alt forventning 😊 Kvaliteten er helt i top. Og varen var pakket så f... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg købte et hundetag via hjemmesiden, og det var virkelig en god oplevelse. Det var nemt at bestille og min pakke kom hurtigt, selvom hundetagget skulle laves først. Det er superfint og virker i god... Ver más
La empresa ha respondido
Vi laver personlige produkter i resin. Da alle produkter er håndlavede, bliver de på hver sin måde ganske unikke.
Løvsangervej 8, 4900, Nakskov, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fine produkter og god service! Vil helt sikkert bestille derfra igen 🙌🏻

Respuesta de Resin Creation
Rigtig fine produkter, kom dejlig hurtigt .

Respuesta de Resin Creation
Jeg er interesseret din webshop side, det er god service.
Anso

Virkelig flotte produkter! Jeg er fuldt ud tilfreds 😃

Respuesta de Resin Creation
Det er simptlehen de fineste poser! Der er ikke en finger at sætte på dem 😍 og okay hurtig levering!
Kan kun anbefale denne hjemmeside!

Respuesta de Resin Creation
Super god oplevelse og super godt service og hurtig levering og kan kun anbefale resin creation

Respuesta de Resin Creation
Kvaliteten er helt i top. Og varen var pakket så fint ind i silkepapir.
Min pakke ankom også rigtig hurtigt 😊
Super god service 😊

Respuesta de Resin Creation
Mine hunde fik hundetegn j julegave fra resin creation. De er super søde og vi er meget glade for dem.

Respuesta de Resin Creation
Super og personlig service.
Jeg har nu købt julekugler et par år til den der vinder mandlen og den, der ikke gør.
De er så flotte og alle er vilde med dem. Det er et ekstra plus at man selv kan vælge farve på kuglen og skriften.

Respuesta de Resin Creation
Altid hurtig, og god service. Vil altid gå denne her vej hvis jeg mangler klistermærker, eller andre hyggelige gaver

Respuesta de Resin Creation
Kan varmt anbefale Resin Creation. Har modtaget en sparebøsse i udskåret træ som et N med navn og plexiglas. Kvaliteten er helt i top. Og varen var forsvarligt pakket.

Respuesta de Resin Creation
God service og hurtigt levering

Respuesta de Resin Creation
De ting jeg bestilte var helt perfekte og i super god kvalitet. Jeg vil helt klart købe mere fremadrettet. :)

Respuesta de Resin Creation
Rigtig rigtig god og venlig service. Lækkert og godt produkt (bogstav sparegris) Og SÅ fin den var pakket ind🌸 og rigtig sødt kort var medsendt🌸🥰 Pakken kom hurtig efter bestilling. Helt sikkert noget jeg vil anbefale og bestiller gerne herfra igen. Alt ialt fuld ud tilfreds👌🏻😃🤩

Respuesta de Resin Creation
Rigtig god service og er fuldt ud tilfreds

Meget professionelt!
Intet at sætte en finger på🌻
Er meget tilfreds og glad for mit køb.

Respuesta de Resin Creation
Er fuldt ud tilfreds med min budget binder. Kan kun anbefale at handle her.

Respuesta de Resin Creation
Jeg købte et hundetag via hjemmesiden, og det var virkelig en god oplevelse. Det var nemt at bestille og min pakke kom hurtigt, selvom hundetagget skulle laves først. Det er superfint og virker i god kvalitet.

Respuesta de Resin Creation
Har købt flere ting hos Resin Creation, og det har bare været helt i top. Flot pakket,ind og hurtig levering, og super go service.

Respuesta de Resin Creation
Super service, er rigtig glad for min budget binder, det er rigtig god kvalitet og jeg er så glad for både mit køb og kommunikation mellem mig som køber og resin creation
❤️❤️

Respuesta de Resin Creation
Más información sobre otros tipos de reseñas.