Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De geuren die ik heb besteld bevallen me prima blijven langhangen dus als ze op zijn straks bestel ik zeker nieuwe Top product

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb in het verleden de spray gehad die waren heel goed qua geur maar de roller daar in tegen veel minder geur ! Jammer ik had er juist meer van verwacht nieuw concept meer procenten parfum.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben echt onder de indruk van de parfumolie van Respire Perfume! De geuren zijn identiek aan de originele parfums en de kwaliteit is uitstekend. De roller werkt perfect hij glijdt soepel en je h... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gekocht omdat het zo goedkoop was, maar ben echt verrast. Heb onderhand al meerdere bestellingen geplaatst van onder andere tom ford cherry, baccarat rouge en invictus. Deze blijven letterlijk heel de... Ver más

Información sobre la empresa

1. Perfumería

Escrito por la empresa

At Respire Perfumes, we understand your love for iconic perfume brands. That's why we create exquisite fragrances inspired by your favorites. With our meticulous craftsmanship and attention to detail, we capture the essence of elegance and sophistication in each bottle. Experience the allure and indulge in the luxury of our scents, as we bring you an affordable and accessible way to enjoy the essence of your favorite brands. Discover the joy of wearing a fragrance that resonates with your style and personality. Choose Respire Perfumes for an enchanting and memorable scent experience.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De geur is heerlijk (Arabian Tonka) je…

De geur is heerlijk (Arabian Tonka) je blijft hem lang ruiken!!!
De spray ging stuk en het flesje was nog half vol. Kreeg er niets meer uit. Hier melding van gemaakt en kreeg een nieuw flesje toegestuurd. Dus erg goede service!!!

10 de julio de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de geur en dat ons team het probleem met de spray naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. Service en kwaliteit staan bij ons voorop, en we waarderen het dat je dit hebt gedeeld.

Ze zijn lekker voor een goeie prijs

Ze zijn lekker voor een goeie prijs

19 de junio de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geuren en de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen je feedback en zien je graag terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf en 100% betrouwbaar!

Top bedrijf! Snel en betrouwbaar. Goede lucht die lang blijft hangen. 5 sterren is zelfs nog een understatement!

Respuesta de Respireperfumes

Wat een geweldige review, Thomas. We vinden het fantastisch om te lezen dat je ons als betrouwbaar ervaart en zo tevreden bent over de kwaliteit en langdurigheid van onze geuren. Dat je vijf sterren zelfs een understatement noemt, betekent ontzettend veel voor ons. Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden.

Tevreden klant!

Via TikTok terecht gekomen bij deze verkoper. Nu inmiddels voor de tweede keer hier besteld en ben echt verbaasd over de kwaliteit. Een keer per dag parfum sprayen is voldoende, je ruikt het de hele dag en zelfs ook de volgende dag nog een beetje! Sommige parfums vind ik zelfs nog beter dan het echte merk, de geur is intenser en blijft langer hangen. Binnenkort nog maar eens bestellen om andere geuren uit te proberen. Zeker een aanrader dus!

Respuesta de Respireperfumes

Wat mooi om te lezen dat je via TikTok bij ons terecht bent gekomen en inmiddels al meerdere bestellingen hebt geplaatst. Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de langdurige werking van onze parfums, en dat sommige geuren je zelfs nog beter bevallen dan de originele merken. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit om je binnenkort opnieuw te verrassen met andere geuren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het is echt een super geur

Het is echt een super geur! Blijft lang hangen

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geur en de langdurigheid. We waarderen je feedback en zien je graag terug.

Super

Super! Blijft lang hangen, netjes verpakt. Vaste klant erbij !

20 de mayo de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Bedankt voor je mooie woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent over de langdurigheid en verpakking van onze parfums. We waarderen het dat je vaste klant bij ons bent geworden en kijken ernaar uit je vaker van dienst te zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijk luchtje jammer dat het flesje…

Heerlijk luchtje jammer dat het flesje niet groter dan 50ml is

9 de mayo de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Bedankt voor je feedback, Robin. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geur. We begrijpen je wens voor een groter formaat, maar kiezen bewust voor kleinere flesjes vanwege de hoge concentratie en kwaliteit van onze parfums. Zo kunnen we de beste ervaring en versheid garanderen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling was snel in huis

Bestelling was snel in huis. Helaas vind ik alle parfums een vies geurtje bij zich dragen. Ook zit er iets in mijn flesje wat erin is gevallen tijdens het maken. Beetje slordig dus.

7 de mayo de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Onze parfums zijn geïnspireerd op bekende geuren, en hoewel we ons best doen om ze zo nauwkeurig mogelijk te benaderen, kunnen ze niet 100% identiek zijn aan de originele geuren die vaak meer dan 300 euro kosten. Het spijt ons te horen dat de geuren niet aan je verwachtingen voldoen en dat je iets vreemds in een van de flesjes hebt gevonden. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen leveren.

We vinden het wel opvallend dat je alle geuren een vies geurtje vindt hebben, omdat dit zeer ongebruikelijk is. Desondanks willen we je graag helpen. Als je de geuren naar ons terugstuurt en we constateren dat ze inderdaad een afwijkende geur hebben, ontvang je 100% van je aankoopbedrag terug.

We hopen dat we je op deze manier toch nog tevreden kunnen stellen en staan klaar om je verder te helpen.

Lekker luchtje!

Snelle levering, lekker luchtje en net verpakt! Zeker aan te raden, ook goed contact te krijgen bij klachten of vragen

4 de mayo de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve review, Nick. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de verpakking en de geur. Fijn ook dat je onze klantenservice als goed bereikbaar en behulpzaam hebt ervaren. We waarderen je aanbeveling en zien je graag terug.

Longevity en kwaliteit!

Blijft echt lang hangen, 8hr sws!

18 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve review, Nick. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de geur zo lang blijft hangen. We waarderen je feedback en zien je graag terug.

Prima producten

Prima producten, netjes ingepakt optijd geleverd.

15 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Bedankt voor je review, Noraima. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat de levering en verpakking naar wens waren. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede producten en goede service als je…

Goede producten en goede service als je tegen iets aan loopt. Al met al top.

15 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je positieve woorden, Kirsten. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en dat je onze service als behulpzaam ervaart wanneer er iets speelt. We waarderen je feedback en zien je graag terug.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De parfum ruikt echt fantastisch

Ruikt fantastisch!
Plus nog een extra sample gekregen.
Ben er erg tevreden over!

26 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat de parfum naar wens is. Goed om te horen dat de extra sample in de smaak is gevallen. We waarderen je positieve feedback en zien je graag terug.

Behulpzaam

Zeer behulpzaam geholpen. De service was snel, kwalitatief en een mooie prijs.

24 de abril de 2024
Opinión espontánea

Heerlijke geurtjes

Heerlijke geurtjes
Ben fan hoor

18 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Dank voor je enthousiaste review. Fijn om te horen dat je zo’n fan bent van onze geuren. We waarderen je vertrouwen en hopen je nog vaak te mogen verrassen.

Top geuren!!

Top geuren!!

16 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Bedankt voor je positieve review, Semir. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze geuren. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug.

Snelle bezorging & lekkere geurtjes

Snelle bezorging & netjes ingepakt !
De geur van de parfums blijft super lang hangen & het ruikt ook heerlijk. Ook nog is voor een leuk prijsje.
Zeker een aanrader !!

8 de abril de 2024

Respuesta de Respireperfumes

Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de verpakking en de langdurigheid van onze parfums. We waarderen het dat je ons aanbeveelt en kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.