Restaurant Madern

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk menu thuisbezorgd, verrassend en met aandacht voorbereid. Een hele mooie en leuke beschrijving zit er bij, hoe je alle onderdelen het beste even kan verwarmen, afmaken en je bord op kan make... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Culibox besteld, eten was zeer goed van kwaliteit. De tijd van opwarmen klopte niet helemaal, het was nog lauw. Zelf nog wat langer opgewarmd en toen was het perfect! Voldoende garnituren, goede porti... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De doos vol verrassingen werd keurig op tijd bezorgd. Heerlijk eten. Wel zelf nog alles opmaken, maar dat heeft ook iets gezelligs met elkaar. Keurige, uitgebreide informatie toegevoegd. Elk onderdeel... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben al eerder een bestelling gedaan bij Madern. En ook deze keer was het eten echt heerlijk! Madern, bedankt! We zullen zeker vaker een een bestelling doen! Ps kleine opmerking: de carpaccio... Ver más

Información sobre la empresa

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

5-sterren

Heerlijk gegeten, makkelijk zelf te bereiden (culibox). Mega-aanrader als cadeau voor jezelf of een ander!

25 de marzo de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Asperge menu😍

Heerlijk thuis uiteten geweest met het asperge menu. Het was top. Alles was goed voorbereid en er zat een goede instructie bijgeleverd zodat wij het thuis konden afmaken. Het was heerlijk!

21 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk uit eten in eigen huis

We hebben heerlijk genoten van de culibox. Er waren weer andere gerechten te bestellen, en ook deze waren weer super lekker! Culibox is gezellig een avondje ‘uit eten’. De voorbereiding is niet moeilijk , het ziet er erg mooi uit en de smaak is super!!
1 nadeel: veel afval. Maar dat kan in deze tijd haast niet anders.
Dus echt een aanrader!

18 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beste culi-box om thuis de restaurant ervaring na te bootsen !

Van verschillende aanbieders een “ make away culi box” geprobeerd, maar nergens zo goed als bij Madern ! Super verzorgd, heldere uitleg, mooie verse producten, goede smaken en uitstekende prijs-kwaliteits verhouding ! Absoluut een topper.
Verder zijn ze goed bereikbaar en ook zichtbaar en actief op Socials.

17 de marzo de 2021

Culibox was goed verzorgd

Culibox was goed verzorgd met duidelijke instructies. Goede kwaliteit vlees. Bezorging keurig op tijd. Prijs/ prestatie = prima.

14 de marzo de 2021

Heerlijk!

De gerechtjes zijn fantastisch voorbereid en heerlijk! Heb er gewoon bijna geen woorden voor! Alles heeft zoveel smaak, gewoonweg fantastisch!!

6 de marzo de 2021

Heerlijk

Heerlijk. Restaurant waardig thuis eten. En doordat je er even mee bezig bent samen heb je ook meer de restaurant ervaring dan bij een pizza oid.
Echt een aanrader

5 de marzo de 2021

Aanrader!!

Alle gerechten waren heerlijk en het thuis verwarmen en borden opmaken was op een makkelijke en leuke manier geschreven.
Echt een aanrader!

17 de febrero de 2021

Top!

Wij hebben met Valentijnsdag de Culibox besteld. Vooraf hadden we zelf wat kleine hapjes gemaakt en daarna de drie gangen met de handleiding opgemaakt.
Super smaakvol en leuk om te doen. We gaan zeker weer bestellen en als het weer kan gaan we snel een keer langs.

17 de febrero de 2021

Verrassend lekker

Heerlijk gegeten, alsof we in een restaurant zaten. Heel fijn dat dit zo kan in deze tijd! Echte aanrader!

15 de febrero de 2021

Hallo Jesse

Hallo Jesse. Het was weer geweldig. De Culibox viel goed in de smaak bij mijn pré Valentijn. De avond kon niet meer kapot. Tot de volgende keer.

14 de febrero de 2021

8 consejos para escribir buenas reseñas.