Restaurant Theo leverede en helt særlig aften. Michelin-nomineringen giver mening fra første servering – smagfuldt, elegant og gennemført uden at blive stift. Maden var skøn hele vejen igennem, med... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi havde et helt igennem fantastisk besøg. Den sødeste tjener med de fineste manerer gav os en meget professionel og imødekommende service fra start til slut. Vi bestilte frokostmenuen og blev posi... Ver más
Frokost menu igår 24/9-24. Forret: Super flot, lækker og velsmagende. Dog nye danske kartofler som måske er lidt ude af sæson. Hovedret: flot, men sejt kød. Der var brugt oksetyksteg... Ver más
Fantastisk service - sindssyg lækker mad - god vin til fornuftige priser (hele pakken for 800 kroner pr. mand). Vinen var matchet godt til maden og selvom vi fik kulmule og ribeye så fik vi lov til... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Var lidt spændte på om Theo kunne leve…
Var lidt spændte på om Theo kunne leve op til sidste gangs oplevelse :-)
Trods vi startede med en flad champagne, så sørgede tjenerne for en topklasse oplevelse! Maden er absolut i topklasse. Smagsløg udfordres på fineste måde! Lige fra snacks til dessert!
Ps. Køb nye knive ;-)
Fantastisk oplevelse og LÆKKERT mad.
Fantastisk oplevelse og LÆKKERT mad.
Vi har min lille pige med på 1 år og klapvogn. Vi får en nøgle så vi kan stille klapvognen i deres gård så den ikke skal stå udenfor og fikser en højstol med det samme.
Det sødeste venlig personale og sindsygt lækkert mad, som varmt kan anbefales.
Vi kommer 100 procent igen.
Emil en fantastisk tjener
I dag den 11. august havde jeg mit tredje besøg restaurant tror. To gange har jeg nu blevet serviceret af Emil som tjener. Han er ikke blot rar, men han ved alt om mad og vin på kortet. Jeg kommer helt sikkert igen
Den lækreste mad og super service
Så har vi igen spist på Theo. Det er den lækreste meget smagfulde mad. Gode råvarer er det meget tydeligt der bliver brugt. Servicen er helt i top. Trods mange gæster og travlhed, blev vi super godt betjent. Det var muligt at få mere af deres lækre brød uden merbetaling👍Vandet blev hele tiden fyldt op. Kaffen var ligeledes utrolig lækker. Vi kommer helt sikkert igen. Tak for en fuldendt frokost.
Fantastisk service
Vinen var matchet godt til maden og selvom vi fik kulmule og ribeye så fik vi lov til at smage vinen til og om vi kunne lide det.
Tjeneren fortalte, indlevede sig og kunne mærke situationen iht. hvor meget der skulle fortælles og hvornår der bare skulle serveres.
Top karakter.
Gæsterne bliver lokket med en menu til…
Gæsterne bliver lokket med en menu til en fornuftig pris med Tipster. Til gengæld bondefanger man gæsterne med et helt igennem urimeligt dyrt vinkort. Så hvis man vil have vin, så bliv væk. Det er POP UP restauranter med samme bondefanger teknik som bare skifter navn.
Dårlig oplevelse
Fin mad til prisen, men generelt en dårlig oplevelse. Personalet påtaler, hvis du ikke spiser maden "hurtigt nok" - man skal jo nå 7 retter på 2 timer.. De første 3 retter serveres sammen, 3 forskellige anretninger uden bestik, hvilket betyder at man skal tage maden fra anretningen med sit brugte bestik (godt det ikke var en første date)... Selvom der blev købt en flaske vin til maden, som i sig selv kostede mere end de 7 retter, da skulle der alligevel betales for postevand pr person... 6 ud af 7 retter var spist på en time, det var hverken hyggeligt eller på anden måde afslappende. Besøget bliver det første og sidste herfra.
Virkelig et besøg værd!
Lækker mad og vin, hænger rigtig godt sammen også ift prisen. Så sød og imødekommende betjening!
En aften på THEO kan absolut anbefales
La experiencia Trustpilot