Vi kom forbi en lørdag aften og kunne alligvel få et bord. Ved bestilling fortalte vi at min mand pga Gastrisk Bypass ikke kan drikke til maden og den søde tjener sagde med det samme at hun ville fjer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hvis man leder efter en god, kinesisk/japansk/mongolsk/"spis til du segner"-restaurant på Århus-egnen, så har du fundet den her!! Kvaliteten af buffetten er overraskende god; forbavsende lidt "ga... Ver más
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne asiatiske restaurant. Maden var utrolig velsmagende og frisklavet, og man kunne tydeligt smage, at der var kælet for detaljerne. Især deres retter m... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min og min kæreste bestemte os igår for…
Min og min kæreste bestemte os igår for at tage et smut forbi Restaurant Vinde for at få en all you can eat buffet, men allerede lige inde for døren begynder den dårlige service.
Tjenerne løb i fuld løb mellem bordene, og det gav os total stress, bordet vi blev sat ved var beskidt, og vi overvejede på dette tidspunkt at forlade stedet, men den ene tjener stod ved vores bordende og stirrede på os i flere minutter og ventede på at vi skulle bestille, så vi endte med at give det en chance.
Jeg prøvede stort set "en af hver" af det der var i buffeten, og det var det dårligste Kina ma jeg nogensinde har smagt. Min kæreste havde samme oplevelse, og ikke nok med det, fik vi begge madforgiftning efter besøget. Forresten var der også råt kød nede ved skeerne til isen. På et tidspunkt gik en af dørene til køkkenet op så man kunne se derud, og det så heller ikke specielt lækkert ud.
Konklusion:
Dårlig mad, dårlig hygiejne, dårlig service, stressende atmosfære. Hold jer væk.
Bunden af bunden..
Hentede takeout på min kones fødselsdag.
Fritter, som allerede var lunkne, da jeg havde sat mig i bilen og blev fristet, pga sult. Hjem og åbne resten. Der var både svine, okse og kyllingekød i retterne - normalt er, i det mindste, kyllingekødet skært kød. Her var alt vist hakket ud af de frosne dyr - ikke ét stykke var uden sener og generøse mængder fedt.. Føj - spild af penge og tid.
Jeg blev mæt på rugbrød med ost😣
I love the food here
Imponerende dårlig buffet
Imponerende dårlig buffet. Det er den dårligste asiatiske buffet jeg nogensinde har set og smagt på. Det mad vi fik tilberedt, som mongolian barbecue smagte mest af brændt stegepande. Virkelig dårlig oplevelse.
Super betjening
Super betjening, udvalget af mad er spændende og virkelig en dejlig oplevelse... Man kan få sin mad lige som man ønsker... Kan kun anbefale dette fantastiske sted.... Vi kommer ihvertefald HELT SIKKERT igen
Restaurant vinde, Hasle.
Vi har tidligere spist på restauranten da vores datter elsker sushi og der er stort udvalg af forskellige retter. Da vores datter skulle havde kommunion ønskede hun at vi holdt det på restauranten. Da vi ankom med vores gæster var buffeten super klar, maden smagte rigtig godt og personalet var meget hjælpsom og høflig.
Kan helt klart anbefale restauranten til større arrangementer som bare et sted man går ned og spiser. Børne legepladsen kunne dog trænge til en ordentlig opgradering 😁
Fin mad, MEN legerummet er under al kritik!
Rigtig fin mad. Var der idag med familien. Dog må jeg sige at personalet trods den gode service simpelthen havde for travlt. Der var virkelig mange på en aften med tilbud på buffeten. Ventede lidt for lang tid på drikkevare.
Til sidst må jeg sige at deres “legerum” for rn er under al kritik. Der er en 1.5metern høj rutchebane (flytbar) og 3 spil automater som koster penge samt en “rangle” til små børn. Vores medbragte barn på 3år gad ikke være derinde og der var beskidt. Hanske forståeligt for der var ikke noget at lege med.
Det legerum gjorde at vi måtte finde en iPad frem. Ikke okay når det fremgår at der er et legerum.
En rigtig ærgerlig oplevelse
En rigtig ærgerlig oplevelse. Maden var ikke ordentlig varm i buffet. Maden smagte ikke godt og var sej og hård. Vores umiddelbare opfattelse var at der var genopvarmet retter imellem...
2 ud af os fire der havde spist på restauranten havde maveproblemer dagen efter.
Kommer ikke igen.
Super service + mad+ priser
Super service, skønt lækkert mad, billige priser !
buffe m. te, kaffe og dessert 118.- det er billigt og til, at komme i nærheden af for ALLE! Super sted, som jeg klart vil anbefale !!
God indenfor kategorien
Kvaliteten af buffetten er overraskende god; forbavsende lidt "gammel" mad. Sushien er acceptabel og den gratis kaffe og softice sætter prikken over i'et for såvel voksne som børn:-)
Meget God, Billig og Særdeles Børne venlig
Her fik vi en ret god oplevelse for ganske få penge kunne vi spise så meget vi lystende det var lige fa færdige retter til ejet valg til kød og grønt hvor efter kokken tilberede, der var i overflod af det hele også Sushi.
Der var plads til børn med lege rum og tegne mulighed ved bordet.
Godt personale, der mens du henter en ny tallerken, tage din gamle tallerken og hele tiden fylder op i buffeten.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.