Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vorige week waren wij in Barneveld waar wij super goed geholpen zijn. Heel gastvrij ontvangen met eerst een kopje koffie. Heel vriendelijke en nette verkoper, legt alles goed uit, en neemt de ti... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met de motor kledingzaak restyle. Zoveel zaken geweest niet echt een goed passende lerenmotorjas gevonden. Bij restyle uitgekomen en daar hebben ze mij fantastisch geholpen en een custom... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bomberjas en motor hoodie aangeschaft in maat 7XL, Beiden hebben een prima maatvoering, het lijkt me wel verstandig om in de winkel te passen mocht dit mogelijk zijn voor je. Ik nam de gok (er is ook... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ik ben zojuist in een (30 rijdend) motorongeluk terecht gekomen tussen 2 motoren, maar desondanks het stukje glijden en ontmoeting met de grond, volledig zonder schaaf- en botletsel er vanaf gekomen.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de motocicletas

Escrito por la empresa

De grootste & goedkoopste motorkleding groothandel van NL.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Super service

Ik heb hier een motor jas gekocht .
Serieus na 5 minuten geslaagd .
Heeft een heerlijke pasvorm .
Ik had ergens anders een helm gekocht maar daar ontbrak een onderdeel .
Ik had het erover met umad en kreeg het onderdeel gewoon gratis van hem .
Super super service

14 de mayo de 2022

Een motorjeans besteld

Een motorjeans besteld, werd ik gebeld dat de broek niet in de juiste lengte maat geleverd kon worden. En ook niet meer te verkrijgen is. Dus is mij een andere broek (Sophie Kevlar CE-level ll prot) aangeboden die was wel wat duurder maar ze zouden die sturen zonder bijbetaling. Nu was die broek mij te klein, dus terug gestuurd en omgeruild voor een maatje groter. De broek zit heerlijk en klasse voor de omruiling. Als we eens in de buurt zijn, komen we zeker eens langs.

6 de mayo de 2022

Aviator 3 jeans

De Aviator 3 jeans online besteld. Dat brengt mijn collectie Restylespullen inmiddels op 4: 2 jassen en 2 broeken. En ook de vernieuwde motorjeans is weer top! Past perfect, een extra liner om vocht af te voeren, waterdicht en vooral: superveilig! De prijskwaliteitverhouding is prima! Restyle is echt een topzaak op motorkleding gebied, met perfecte service. Hier kan menige zaak een voorbeeld aan nemen!

4 de mayo de 2022

Motogirl legging

Vorig jaar een motogirl legging gekocht. Nu zag ik dat hij heel erg verkleurd was. Even contact gehad met de winkel en mocht langskomen om hem om te ruilen voor een nieuwe. Echt grote klasse dat je zo goed geholpen word. Dank je wel !!!

1 de mayo de 2022

Topservice

Gister ben ik met mijn laarzen terug gegaan, stiksel en klittenband was niet goed meer. Supervriendelijk geholpen door de eigenaar, netjes opgelost, echt hele goeie service!

24 de abril de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Dank voor de recensie. We hebben ondanks dat de laarzen al 11 maanden oud waren, spiksplinternieuwe uit de schappen voor je erbij gepakt. Zo hoort het toch? Klanttevredenheid staat op nr. 1. Groet, TEAM RESTYLE

Perfect geholpen!

9 weken geleden een custom made race-overall besteld. Had wat speciale wensen en ik heb niet bepaald een confectiemaat...

Perfect door Umad geholpen en samen met hem een ontwerp gemaakt wat precies op de maten van mijn lichaam wordt vervaardigd.

Levering duurde iets langer dan verwacht en omdat ik het pak snel nodig had heeft Restyle het pak per DHL vanuit de fabriek naar Nederland laten komen.

Pak past perfect! Zit als gegoten.

Ik kan Restyle Wear aan iedereen aanbevelen.

7 de abril de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank René voor de 5 sterren en je mooie aanbeveling. De goede service is voor ons vanzelfsprekend, maar vooral dat maatpak en de sublieme kwaliteit daarvan, dat is waar we op lange termijn veel positiefs van jou over gaan horen en waardoor ook al je motormaatjes langs gaan komen. Wat een mooi eind resultaat! ANILINE LEER en wat een mooi design. Geniet ervan en die extra hoge DHL kosten hebben we met alle liefde voor jou gemaakt, want jij kan het pak nu gelijk uitproberen. Groet, TEAM RESTYLE

Top zaak

Erg goed geholpen. De verkoper weet wat hij verkoopt en wat je nodig heb. Na 1 broek passen al gelijk verkocht dit net als mijn nieuwe motorlaarzen en handschoenen.
Zeker een aanrader!

29 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Dank Tessa voor je aanbeveling. Ons team bestaat uit ervaren mensen die zelf ook motor rijden. Veel plezier dame met je nieuwe RESTYLE producten en dank voor je aankopen. Groet, TEAM RESTYLE

Goed advies

Goed advies. Kleding paste perfect

17 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank voor de 5 sterren Ellen! Veel plezier met je nieuwe RESTYLE motorkleding. Groet, TEAM RESTYLE

Broek voor kleindochter.

Vandaag met mijn kleindochter (9 jaar) langs geweest voor een motorbroek. In andere motor winkels geweest, maar niet geslaagd. Bij Restyle Wear hebben ze keus zat. Textiel had hij alleen kinder pakken maar dat zochten we niet. Toen kwam hij met een de Sophie Kevlar broek aan! De kleinste maat paste net niet, maar een maatje groter zat perfect. Ze kan er zelfs nog in groeien! Dus geslaagd!
Bedankt voor de goede service en ik kom zeker terug!

13 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Henk dank voor de 5 sterren en je mooie woorden. Niks is ons teveel en iedereen slaagt. Doe die lieve kleindochter de groetjes en laat haar jou goed vasthouden! Groet, TEAM RESTYLE

Heb een Camouflage/motorpak besteld

Heb een Camouflage/motorpak besteld. Ik vind het jammer dat dit artikel in mijn maat niet voorradig is. Over het afhandelen van mijn bestelling ben ik zeer tevreden goede service. Bezoek jullie website nu regelmatig.

Blijf vooral zo doorgaan

11 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Dank Marco voor je 5 sterren en feedback. We doen ons best en ook als iets een keer niet leverbaar is, moet je snel en goed handelen. Groet, TEAM RESTYLE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb de leren motor jas Jacky wat is…

Ik heb de leren motor jas Jacky wat is dit een super fijne ja om te dragen op de motor het is zeker een aanrader om te nemen

9 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Yes Paul en dat voor een belachelijk lage prijs voor topkwaliteit! Dank voor je mooie feedback en de 5 sterren! Groet, TEAM RESTYLE

super garantie

Vorig jaar compleet motorpak gekocht. Vanochtend bij aantrekken de rits van de gulp met flinke kracht helaas kapot getrokken. 1 telefoontje en kreeg direct te horen kom langs we regelen het. Werd totaal niet moeilijk gedaan over het feit dat het helaas net na de officiële garantie periode was en dat het mijn eigen schuld/fout was. Kon de broek achterlaten en binnen een week heb ik de broek terug. Werd het totaal kosteloos gerepareerd! Update: binnen een week terug en als nieuw!! Bedankt ook voor de gezelligheid en koffie!

8 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Tuurlijk Josja, no problem! Klanten voor het leven krijg je niet zomaar! Daar moet je wel je best voor doen en de after sales is nog veel belangrijker dan sales! Dat weten we vanaf day 1. Waar bijna geen enkele merk garantie op ritsen geeft, doen wij dat wel en gaan we zelfs nog verder. In jouw geval was het duidelijk dat je hem stuk had getrokken en dat ook nog eens na de garantie periode. Ondanks dat kosteloos vervangen voor een nieuwe rits maakt jou een klant vóór het leven en dat telt voor ons! Groet, TEAM RESTYLE

Fantastische service!

Ik ben ontzettend goed geholpen in Aalsmeer. Met een broek en jas naar huis gegaan die mij perfect passen met mijn maatje meer. Ik dacht niet meer in mijn maat goed passende kleding te vinden. Maar daar dacht hij anders over. Met 1 keer passen gelijk goed! Ik ga hier weer heen als ik wat nodig heb. Top!!

6 de marzo de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank voor je mooie recensie. Niemand is een probleem of heeft een probleem maat. Wij hebben decennia ervaring en daar kan de klant van profiteren. 👌 Veel plezier en veilige kilometers met je Jessica Aniline jas en je Kevlar legging. Groet, TEAM RESTYLE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vandaag motorlaarzen gekocht by restyle…

Vandaag motorlaarzen gekocht by restyle Aalsmeer. Super vriendelijk personeel en eigenaar en hele goed service! Prachtige kwaliteit laarzen.

27 de febrero de 2022

Respuesta de RESTYLE WEAR B.V.

Hartelijk dank Joyce voor de 5 sterren en je mooie woorden. Wij werken met al hart en ziel! Dat merk je bij binnenkomst al en dan komen die adviezen en die persoonlijke aandacht. 👌 Veel plezier met je laarzen. Groet, TEAM RESTYLE

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.