Mwen gen yon bon experience men m santi manke yon atasyon special pou entegration moun ki fenk rantre yo m panse James gen dwa pa gen trop tan men ta dwe gen yon lot moun disponib pou inisye moun ki f... Ver más

I am so excited for how I learn a lot from them I give them 5 stars because they doing a great job the community socially Haitian community thank you.

Nou pa fè ka de moun ki pran kou an, pa gen yon asistans entèreaksyon ant nou e komsomatè an

1. Centro educativo

A global marketplace for teaching and learning business, freelance, marketing, finance, creative work, and more...

3,5

Medio

This platform has costumer service when…

This platform has costumer service when you an issue no one is available no telephone number.

Bonjou,

Nou regrèt tande ke ou te rankontre difikilte pou jwenn asistans sou platfòm nou an. Nou pran fyète nan bay sipò efikas e rapid pou tout itilizatè nou yo, e nou la pou ede w rezoud nenpòt pwoblèm ou ka genyen.

Mwen vle asire w ke nou gen yon nimewo telefòn ak yon sèvis chat live ki disponib 24/7 pou asistans. Ou ka jwenn nimewo telefòn nou an nan pye paj la sou sit entènèt nou an, oswa ou ka kòmanse yon sesyon chat live dirèkteman sou sit la pou jwenn èd imedyat.

Si gen yon lòt fason espesifik ke nou ka asiste w, tanpri pa ezite kontakte nou dirèkteman pa telefòn oswa chat. Nou la pou asire ke eksperyans ou sou platfòm nou an pi pozitif ak efikas posib.

Mèsi pou pasyans ou. Nou gade pou pi devan pou ede w.

Meyè salitasyon,

We learned a lot of things last night

We learned a lot of things last night. Thank you!

Hello,

Thank you for your message! I'm thrilled to hear that you found our session informative and beneficial. If you have any questions or need further information on what we covered, please feel free to reach out. We're here to help!

Looking forward to our next session together. Have a great day!

Best regards,

Was great 👍 👌

Was great 👍 👌

Hello,

Looking forward to our next session together. Have a great day!

Best regards,

Salut

Salut
Je suis Johnny St. Louis
Alors je veux a prend bisness online comment ont peut faire sa svp

18 de mayo de 2022

Respuesta de RetBranche Academy

Merci de visiter retbranche.com notre site web pour avoir une idée de nos cours en ligne.