Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Snelle levering en goed verpakt. Mooie materialen zijn gebruikt en prachtig afgewerkt. Chapeau! Alleen de wierook ruikt naar mijn mening nergens naar. Alleen naar verbrand papier. Dat was jammer. Vand... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alleen maar complimenten. De armbanden zijn waanzinnige eyecatchers, de levering razend snel, goed verpakt en met leuke katoenen zakjes geleverd. En het leukste, het geld gaat naar diegene die de prod... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Organización Comercio Justo
  2. Tienda de ropa
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de accesorios de moda
  5. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Een eerlijk loon staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen de vrouwen met wie we werken met hun gezinnen, en vaak de gehele community, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. Samen met de makers werken we aan een prachtige collectie van handgemaakte home deco, interieur, cadeau en fashion producten. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van onze designers. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte producten met een bijzonder verhaal.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fijne hulp via de mail

De website is overzichtelijk. Het lukte mij niet meteen om een cadeaubon in te vullen bij het afrekenen. Na mailcontact (met snel antwoord) kwam er een duidelijk advies. De levering was ook snel en de producten zijn netjes geleverd. Erg blij mee! Het zijn mooie producten en komen overeen met de foto's.

3 de enero de 2024

Leuke en eerlijke producten

Leuke en eerlijke producten. Blij met mijn eerste ervaring!

31 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Dank voor je positieve review! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.Team, Return to Sender

mooie producten goede levering

mooie producten goede levering,
met de beste wensen en een goed jaar vol liefde, inspiratie en mooie gedachten,

hartelijke groet,
Yvonne

28 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Dankjewel Yvonne voor je mooie review! De beste wensen van team Return to Sender.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met mijn kerstcadeau!

Hele mooie en stevige canvastas “enjoy today” en prachtige sleutelhangers. Dezelfde combie gemaakt als Katja op de website. Omdat ik voor 80 euro had besteld, kreeg ik er tevens een mooie gratis borrelplank bij. Blij met mijn kerstcadeau!!!!✨🌟

20 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Hoi Lianne, bedankt voor je enthousiaste reactie en positieve beoordeling! Heel veel plezier met je mooie tas en sleutelhanger. Dank voor het steunen van onze missie. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team, Return to Sender

Mooie manden

Snelle levering. Ik ben zo blij met mijn mooie manden.

19 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe manden. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vond de levering heel goed gaan

Ik vond de levering heel goed gaan. Ik had de vaas die ik kocht groter ingeschat. Hij is klein maar fijn. Vind dit een erg leuke online shop

17 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je lieve kleine vaasje ;-) We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb heel fijn mailcontact gehad

Ik heb heel fijn mailcontact gehad, ik kreeg het niet voor elkaar om een bon te verzilveren en die mevrouw heeft mij goed geholpen.
Heel blij met mijn mooi geschilderde mokken

18 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Fijn dat je goed geholpen bent en geniet van de mooie mokken! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goed verpakt, brievenbus pakketje, cadeau in goede staat

18 de diciembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Mooie producten

Snelle service! Mooie producten.

17 de diciembre de 2023

Mooie website

Mooie website, razendsnelle levering

30 de noviembre de 2023

Goed verpakt

Goed verpakt, mooie kaarsen. Branden veel beter dan uit de winkel, geen druip kaarsen. Je kan ze echt tot het laatst branden

1 de diciembre de 2023

Mooie vaas

Mooie vaas, goed verpakt, genieten

27 de noviembre de 2023

Respuesta de returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe vaas. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Goede omschrijving product.

23 de noviembre de 2023

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kruk nog mooier dan op de foto

Kruk nog mooier dan op de foto. Anders dan anders en staat prachtig hier!

21 de noviembre de 2023

Eerlijke producten

Snelheid, product voldoet aan verwachtingen, prettige communicatie, eerlijke producten

16 de noviembre de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.