Revisor Stefan Larsen ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en fremragende oplevelse. Professionel, kvalificeret og hurtig rådgivning og behandling af mit sag. Dette til en af de bedste priser jeg har set i markedet. Jeg kommer tilbage til denne reviso... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stefan Larsen fik hurtigt og effektivt afsluttet mit regnskab og lukket min virksomhed – helt som lovet. Alt blev færdigt inden for den aftalte tidsramme og til en pris, der var bedre end de andre til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stefan har været min revisor de sidste mange år og han får mine varmeste anbefalinger. Han er pålidelig, dygtig og behagelig, og har fuldstændig styr på alt det regnskabsmæssige, ifølge den gældende l... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min oplevelse med Stefan Larsen fra revisorstefanlarsen.dk har været stærkt utilfredsstillende. Han udarbejdede mit regnskab for 2023 og 2024, men så snart arbejdet var afsluttet og betalin... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Auditor
  2. Asesor financiero
  3. Asesor fiscal
  4. Estudio contable
  5. Servicio de contabilidad

Escrito por la empresa

Virksomheden drives af revisor Stefan Larsen. Jeg har arbejdet som revisor i 15 år og servicerer primært ejerledet virksomheder. Jeg har via mine mange år som revisor opnået stor erfaring indenfor bogføring, regnskab og skat.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varm anbefaling

Stefan er virkelig godt inde i sit stof og gør det nemt for mig at forstå mit regnskab og muligheder. Han er servicemindede og nytænkende.
Jeg kan kun give ham den varmeste anbefaling!

5 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stefan fortjener mere end 5 stjerner!!

De varmeste anbefalinger herfra til Stefan! Han har hjulpet mig med min selvangivelse.

En yderst kompetent og dygtig revisor. Han er pålidelig og behagelig. Jeg ser frem til et godt samarbejde..! :)

Jeg ville ønske, at jeg kunne give Stefan 10 stjerner på trustpilot!

4 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige skriftet revisor til Stefan…

Vi har lige skriftet revisor til Stefan og det er det bedste valg vi nogensinde har truffet. Utrolig god service - svarer hurtigt på ens spørgsmål.
Virkelig god til at forklare tingene.
Han får en varm anbefaling fra os.
Mvh Langelinie Byggeservice ApS

1 de marzo de 2022

Tillidsfuld revisor

Jeg har igennem længere tid samarbejdet med Stefan og kan varmt anbefale ham som revisor til alle der har behov for en fagligt stærk revisor.

23 de febrero de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.