1. Estudio de pilates
  2. Tienda de equipos para fitness

Revvv ontwerpt en levert premium reformer pilates machines voor thuis. Onze reformers combineren studio-kwaliteit met een inklapbaar ontwerp, zodat je op jouw moment kunt trainen, zonder concessies aan stabiliteit of precisie. Onze reformers worden 90% voorgemonteerd geleverd en zijn gebouwd om jarenlang mee te gaan. Wat je van ons mag verwachten: ✓ 10 jaar garantie ✓ 30 dagen proefperiode ✓ Gratis verzending in Nederland & België ✓ Complete set inclusief jumpboard, sitting box en voetenplatform ✓ Persoonlijke klantenservice, ook na aankoop

4,3

Top!

Wat een fijn product! Ik gebruik het nu ongeveer twee weken bijna dagelijks en ik merk nu al verschil. Mijn lichaam begint zichtbaar te vormen en ik voel me sterker en soepeler. Het apparaat voelt stevig en van goede kwaliteit.

22 de marzo de 2026

Helemaal geweldig

Helemaal geweldig! Ik was heel lang opzoek naar een leverancier die echt kwaliteit en service biedt maar ook innovatieve machines levert, Revvv.nl maakt het allemaal waar!

21 de marzo de 2026

Top product is het

Top product is het! Super tevreden mee!!!

19 de marzo de 2026
Logotipo de Revvv

Respuesta de Revvv

Hi Jelena,

Dankjewel voor je review. Veel plezier met de workouts!

Revvv klantenservice

Ben super blij met m’n aankoop

Ben super blij met m’n aankoop!
Snelle levering en erg handig in gebruik.
Aanrader!!

17 de marzo de 2026
Logotipo de Revvv

Respuesta de Revvv

Hi Chloé,

Bedankt voor je review en fijn dat de levering vlot verliep. Veel plezier met je Revvv Reformer Essential!

Revvv klantenservice