Som vanligt så möts man av kundservice i världsklass✌️ Så mycket kunskap, otroligt behjälpliga med allt trots mycket kunder i butiken. Har du lika dålig koll som mig på olika skydd, storlekar os... Ver más
Har varit förbi butiken i Ängelholm varje gång barnen har träning och möts alltid av ett leende och tillmötesgående personal som alltid finns där för att hjälpa till. Om dem mot förmodan inte har det... Ver más
Jag beställde en vara via hemsidan, men jag fick aldrig någon bekräftelse på att den skickats. Efter en vecka får jag själv kontakta dem för att höra om varan är skickad. Jag får då till svar att lage... Ver más
Bästa butiken för att handla hockeygrejer! Serviceminded personal och stort utbud i butiken. Vår killar älskar åka till Rexhockey för att få testa klubbor på deras skottramp. Extra plus med föreläsnin... Ver más
Escrito por la empresa
Välkomna til ReXhockey Sverige - Det självklara valet för allt inom hockey!
Göteborgsvägen 94, 43137, Mölndal, Suecia
- 031-48 91 19
- info@rexhockey.se
- rexhockey.se
Trevlig och kunnig personal
Trevlig och kunnig personal. Jag fick hjälp med allt jag behövde, snabbt och enkelt. Stort tack!
Göteborgs bästa!
Trevlig butik med ett brett utbud. Kunnig och serviceinriktad personal som gör upplevelsen till något extra, rekommenderas starkt!
Alltid ett trevligt bemötande av…
Alltid ett trevligt bemötande av personalen. Som har en stor kunskap om produkterna och utmärkt service.
Riktigt bra service!
Riktigt bra service!! Kunnig personal som alltid frågar om du behöver hjälp, vilket jag värdesätter högt. Även en kopp kaffe kan serveras, så jag har bara gött att säga om RexHockey :)
Favoritbutiken för hela familjen
Fantastiskt bemötande och otroligt kunnig personal. Alltid ett rent nöje att besöka Rex butiken!
Otrolig service och personal
Otrolig service och personal! Kul att komma till en butik där man känner kämparglöden att hjälpa andra!
Más información sobre otros tipos de reseñas.