Torsdag ved middagstid afgav jeg en ordre (nr. #65221). Dagen efter kunne jeg hente mine varer i en pakkeshop. Superhurtigt. Fine varer til en okay god pris. Forud havde jeg fået en fin og ven... Ver más
La empresa ha respondido
Alle de bestilte varer kom som lovet. Dog havde jeg bestilt en skjorte( Fjällräven) et nummer for stor, så i stedet for at sende varen retur valgte jeg at besøge butikken, for at bytte den. I butikke... Ver más
La empresa ha respondido
Super nem og overskuelig hjemmeside, nemt at bestille, god pris, superhurtig levering, ikke sidste gang jeg besøger jer
Meget hurtig og korrekt levering af mine bestilte produkter til nærmeste pakkeudleveringssted. Forvarsel, da min pakke blev sendt, og besked igen da pakken kunne hentes. Alt var perfekt, og jeg e... Ver más
La empresa ha respondido
Vi er en dansk jagt- og fiskeributik, der har eksisteret siden 2006. Uanset om du handler online eller i vores fysiske butik, er du garanteret god vejledning inden for jagt, fiskeri og outdoor. Vores online og fysiske butik er fyldt med kvalitetsbeklædning og godt udstyr til jægeren, fiskeren og friluftsmennesket. Derudover har vi et bredt udvalg af det nyeste optik og nye/brugte våben. Køber du dit våben/optik hos Ribe Jagt & Fiskeri hjælper vi altid med montering. Derudover kan vi også hjælpe dig med indskydning på vores 100 meters indskydningsbane.
Industrivej 68, 6760, Ribe, Dinamarca

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Fed oplevelse. Kan kun være tilfreds, når man uventet får besked om, at man har vundet en sommerkonkurrence og dermed en flot gave. Tusind tak

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
God hjemmeside, billigste pris jeg kunne finde på de to Fjällräven tasker, jeg købte og hurtig levering.

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Nem bestilling, hurtig levering, godt produkt, god pris 🙂

Alt i skønneste orden!
Tingene kom dagen efter jeg bestilte og var pakket fint ind 🙌

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Meget tilfredsstillende service og handel - første gang jeg var hos jer, men absolut ikke sidste....

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Jeg købte en Fjällräven Kånken Mini rygsæk i farven fog i den gode tro på, at farven stemte overens med billedet på hjemmesiden. Jeg modtog en koksgrå i stedet. Iøvrigt vidste jeg ikke, at rygsækken ikke egner sig til voksne, selvom det stod på hjemmesiden. Der var simpelhen ikke strop nok til at komme den på ryggen. Jeg kiggede også i rygsækken for ekstra strop. Den fandtes ikke.
Jeg sendte rygsækken retur som en reklamation, da jeg i sagens natur var blevet vildledt af hjemmesiden. Men Ribe Jagt og Fiskeri ville ikke refundere forsendelsen. Det kostede mig 52 kr. Så der handler jeg ikke mere.
Svaret fra forretningen er ganske enkelt faktuelt forkert. Farven passer slet ikke med det viste billede. Og de korte stropper til små børn kan ikke trylles til voksen stropper. Det kan ikke lade sig gøre.

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Bedre kundeservice kan man simpelthen ikke finde! Tusind tusind tak for hjælpen. Havde en fantastisk tur med min nye taske, som nåede at komme frem inden afrejse. I er de bedste!!! 🌸

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Absolut verdensklasse service. Vi oplevede stor tålmodighed, venlighed, humor og interesse for os og vores indkøb.

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Super hurtig levering, bestilte søndag og mandag morgen var varerne på vej

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Hurtig levering, fjællræven skal bruges til gave.

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Bestilte nogle ting om eftermiddagen og pakken var der dagen efter
Desværre var en del gået i stykker pga at pakken fra fragtfirmaets side havde fået rigtig mange klø jeg kontaktede så Ribe jagt de var hurtige til at få delen hjem og sendt fantastisk god service og hurtig fragt

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Købte en Fjällräven bæltetaske og fandt den billigst hos Ribe Jagt og Fiskeri. Hurtig levering. Fuldt ud tilfreds.

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Kunne ikke forvente en bedre service, stor tak :-)

Respuesta de Ribe Jagt & Fiskeri
Más información sobre otros tipos de reseñas.