Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heerlijk masker, geeft de krullen een goede veerkracht,en je hebt er maar weinig van nodig om het gewenste effect te creeeren

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had last van erg droog haar en klitten. Na het gebruiken van Rice Water Mask is mijn haar lekker vochtig en zacht makkelijker kambaar zonder dat het blijft klitten

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorging ging een beetje stroefjes,ik heb 13 dagen op dit product gewacht, omdat deze blijkbaar terug gestuurd was. Het is een fijne masker maar inhoud van het potje is wel extreem weinig. Na 1 keer... Ver más

Información sobre la empresa

Bestelling nooit ontvangen.

Geen bestelling ontvangen en geen geld terug ! Noooooit meer

25 de enero de 2026

Hi Cheyenne,

Volgens onze gegevens is de oorspronkelijke bestelling niet op tijd opgehaald bij het afhaalpunt. Ondanks dat dit buiten onze verantwoordelijkheid valt, hebben wij een uitzondering gemaakt en de bestelling kosteloos opnieuw naar je opgestuurd.

De tweede zending is volgens onze gegevens correct geleverd en ontvangen.

Gezien deze situatie vinden wij de inhoud van deze review niet in lijn met de feiten.

Liefs,

Sophia
Team Rice Water Store

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jammer dat de shampoo fles stugge is

Ik gebruik het nu al een tijdje
En ben zeer tevreden
Mijn haar is aanzienlijk verbeterd in de lengte en in de dikte
1 minder punt is dat shampoo fles zo stugge is om je shampoo er uit te krijgen vooral als je reuma handen heb
Het zo fijn zijn als daar een oplossing voor zou komen

12 de enero de 2026

Slechte service

Producten zijn super maar ik krijg jullie niet te pakken via email en dat vind ik heel slecht.

Inmiddels sinds de kerst bezig met een retour en ik krijg geen gehoor.

Service is je visitekaartje en deze is niet zo mooi.

#46013

9 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hi Judith,

Dank je wel voor het fijne compliment over onze producten!

Wat vervelend om te lezen. We hebben wel op je e-mail gereageerd, maar ons bericht is helaas niet bij je aangekomen. Inmiddels hebben we contact met je opgenomen om dit samen op te lossen.

Liefs,

Sophia
Team Rice Water Store

Fijn product!

Heel fijn haarmasker. Maakt je haar zacht maar verzwaard niet. En ruikt echt heel lekker fris. Ik gebruik het ook als leave-in op dagen dat ik mijn haar niet style.

18 de noviembre de 2025

Deze masker is echt top

Deze masker is echt top, ik heb het gevoel alsof mijn haren inderdaad langer van worden en mijn haar word er zacht van.
Alleen zou niet teveel op hoofdhuid doen word sneller vettig!
Altijd snelle verzending ook heel fijn!

23 de diciembre de 2025

mail gestuurd naar ze

mail gestuurd naar ze , krijg er niet eens een reactie op

9 de diciembre de 2025

Hi Merve,

Wij hebben jouw e-mail helaas niet ontvangen, maar inmiddels wel contact met je opgenomen.

Nooit meer wat anders!

Ik gebruik dit haarmasker al enkele jaren en merk telkens een duidelijk positief verschil na gebruik. Mijn haar krijgt een prachtige glans en zichtbaar meer volume. Geen enkel ander merk kan tippen aan deze kwaliteit. Sinds ik dit product gebruik, is mijn haar nog nooit in zo’n goede conditie lang geworden en zie ik bovendien opvallend veel nieuwe haargroei. Ik ben er zo blij mee! Bedankt!!

26 de noviembre de 2025

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.