Fed familie-oplevelse Det er første gang vi prøver et escape room, og det var en vildt god oplevelse. Det er ikke let at finde på noget sjovt at lave som familie, når den yngste er ni år og de voksne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi var 5 afsted i alderen fra 12-52. Vi valgte et rum egnet til familie og det virkede super godt. Det var tilpas let/svært til at alle kunne være med. Vi kommer helt sikkert igen og prøver et af dere... Ver más
Super god oplevelse og mega sød vært. Hun gjorde det til en rigtig rar oplevelse og hun var rigtig sød til at byde os velkommen, samt god til at give relevante hints i løbet af opgaven.
Super fedt escaperoom med massere af gode gåder. Kan varmt anbefale Colombian Hideout. Derudover var det en super flink receptionist der tog imod os, og hun lod også min gruppe se to andre rum, for at... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.
Información de contacto
Fængselsvej 39, 2620, Albertslund, Dinamarca
- hello@riddlehouse.dk
- riddlehouse.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Luna reddede dagen
Troede ikke at en oplevelse som ‘escape room’ kunne være så autentisk og udfordrende! Det var skisme lidt uhyggeligt…gamemaster Luna holdt dog fast i os, når vi var alt for overrumplede, og guidede os til en topfed oplevelse….med kant! Men vi tør nu godt komme igen. Man får lidt blod på tanden 😜

Manglende service
Jeg ved ikke hvor jeg skal starte...
Jeg havde booket the ring til 8 personer. Vi finder desværre ud af i gruppen, at vi skal være 9 så jeg ringer og ringer, men ingen kontakt til Riddlehouse. Jeg skriver så en mail, hvor jeg beder om at blive ringet op og ingen ringer og jeg skal bede personen om at ringe 3 gange inden ringer tilbage så der ikke sker flere misforståelser/fejl.
Intet kunne så lade sig gøre og det er jo vores egen fejl, men har stadig ikke forstået hvorfor det ville være så stort et problem at skifte et par personer ud løbende.
På dagen skal man komme før tid, hvilket vi gjorde. Men i var så forsinkede...
Inde i rummet er der alt for varmt men rummet i sig selv var dog en oplevelse.

Slaughterhouse i Roskilde
Slaughterhouse i Roskilde
Føj for den en scary oplevelse på den helt rigtige måde!
Vi er en flok veninder der efterhånden har prøvet flere rum, men det her var så cool.
Gennemført Tema og svære gåder. Baggrundsmusik gjorde det ekstra stressende. Helt perfekt aften

Slaughterhouse var feeedt
Jeg besøgte Riddlehouse med nogle veninder forleden. Vi var i Slaughterhouse som var et mega fedt, lidt creepy rum. Melika gav os en genial introduktion, lige i vores ånd. Tusind tak!

Vildt fed oplevelse
Vildt fed oplevelse, Alberte var en god gamemaster

Det var sjovt
Jeg anede ikke hvad et escape room var, da vi ankom. Det gør jeg nu og det er jeg glad for. Tak til Melika. Det må vi prøve igen en anden gang

Respuesta de Riddlehouse
Played The Last Passenger in Copenhagen…
Played The Last Passenger in Copenhagen when visiting with Melika controlling the game. Really nice escape room that are worth trying.

Familietur i Riddlehouse kan anbefales
Familietur i Riddlehouse kan klart anbefales! Det var en super god tur med ungerne og børnebørnene, hvor vi blev delt op i to hold. Tak til Melika for at give os en skøn dag sammen.

Respuesta de Riddlehouse
Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse…
Vi hyggede os mega meget i Riddlehouse Roskilde i dag. SÅ sjovt. Tusind tak til Melika, som gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Alberte var en skide god gamemaster! Kommer helt sikkert igen

Respuesta de Riddlehouse
Var i spymaster og det var mega fedt
Var i spymaster og det var mega fedt! mega god gamemaster Alberte!

Respuesta de Riddlehouse
Alberte var en skide god gamemaster
Alberte var en skide god gamemaster! Pisse sjov oplevelse

Fed oplevelse i ragnarok
Fed oplevelse i ragnarok! Og god gamemaster Alberte gjorde det perfekt!

Så fedt koncept
Så fedt koncept! Alberte var en skide god gamemaster!

Respuesta de Riddlehouse
jeg var i escape room med nogle venner…
jeg var i escape room med nogle venner og det var mega fedt! vi havde Alberte som gamemaster og hun gjorde det mega godt😆

Respuesta de Riddlehouse
Mega fed oplevelse i escape room
Mega fed oplevelse i escape room! Alberte var den bedste gamemaster! Kommer helt sikkert igen

Mega fed oplevelse! Jeg havde Alberte som gamemaster😍😍

Mega fed oplevelse
Mega fed oplevelse! Alberte var den bedste gamemaster!!!

Respuesta de Riddlehouse
Mega fed oplevelse med Alberte som…
Mega fed oplevelse med Alberte som gamemaster! Kommer igen meget snart!

La experiencia Trustpilot