Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed familie-oplevelse Det er første gang vi prøver et escape room, og det var en vildt god oplevelse. Det er ikke let at finde på noget sjovt at lave som familie, når den yngste er ni år og de voksne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var 5 afsted i alderen fra 12-52. Vi valgte et rum egnet til familie og det virkede super godt. Det var tilpas let/svært til at alle kunne være med. Vi kommer helt sikkert igen og prøver et af dere... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god oplevelse og mega sød vært. Hun gjorde det til en rigtig rar oplevelse og hun var rigtig sød til at byde os velkommen, samt god til at give relevante hints i løbet af opgaven.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fedt escaperoom med massere af gode gåder. Kan varmt anbefale Colombian Hideout. Derudover var det en super flink receptionist der tog imod os, og hun lod også min gruppe se to andre rum, for at... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de entretenimiento

Escrito por la empresa

Vi er Riddlehouse, din gateway til uforglemmelige Escape Room-oplevelser i Danmark. Med vores lokationer i både det centrale København og i det nu nedlagte Vridsløselille Statsfængsel (nu Porten), skaber vi unikke eventyr, der udfordrer sindet og stimulerer sanserne. Vores mission er at bringe glæde gennem leg, læring og opdagelse. Deltag i vores eventyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi fejrede Blå Mandag med hele klassen…

Vi fejrede Blå Mandag med hele klassen hos Riddlehouse, og det var en kæmpe succes! Escape Room i det gamle fængsel var spændende og godt tilpasset aldersgruppen. Der var styr på det hele – pynt, forplejning og oprydning. En sjov, nem og anderledes oplevelse. Kan varmt anbefales!

26 de mayo de 2025

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse med den mest opmærksomme og serviceminded medarbejder. Vi var et hold på 12 personer som delte os og prøvede de 2 Olsens banden rum, som klart kan anbefales. Kan klart anbefales!

7 de abril de 2025

Hej Melissa
Hvor er det skønt at høre at I havde en god oplevelse hos os!
Vi håber at se jer igen snart :)

Totalt gennemført

Helt imellem gennemført og så godt lavet. Kan helt sikkert anbefales.

5 de abril de 2025

Hej Mutti
Hvor er det dejligt at høre at I havde det sjovt hos os!
Vi håber at få lov til at tage imod jer igen en anden gang! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sjov underholdning i historiske rammer

Sjov underholdning i historiske rammer

20 de marzo de 2025

Respuesta de Riddlehouse

Hvor er et dejligt at høre at I havde det sjovt i vores afdeling i Vridsløselille Statsfængsel!
Vi håber at vi ses igen snart!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Kan stærkt anbefales som team-building event.

Stor tak til Helene, vores Game Master !
Hun var super professionel, forklarede reglerne på flydende engelsk inden vi skulle "spærres inde" i de tre escape rooms ;-)

Vi vender helt sikkert tilbage !!!

12 de marzo de 2025

Hej Peter
Tusind tak for de flotte ord!
Jeg sender rosen videre til Helene!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skuffede børn

Jeg skulle give mine børn deres første oplevelse i et escaperoom, og det blev langt fra den susccesoplevelse jeg havde håbet på, pga. en hængelås der sad fast.
Vi havde booket colombian hideout, og var rigtige godt med, da vi sidder fast i spillet i 20 min. og dermed ikke når det i tide.
Da vi gennemgår med den ansatte bagefter viser det sig vi havde den rigtige kode til hængelåsen, men at hængelåsen sad så fast at vi troede det var den forkerte kode.
Der var ikke andet fra den ansatte end et træk på skulderen.

3 de marzo de 2025

Hej Ulrik
Vi er frygteligt kede af at høre om denne ærgerlige oplevelse! Det skal selvfølgelig ikke være sådan at man sidder fast, fordi en lås driller. Det tager vi selvfølgelig meget seriøst og vi gennemgår i dag alle vores låse og skifter dem der binder e.l. ud.
Jeg har derudover sendt dig en mail :)

Riddlehouse Escape Room

Super god oplevelse

Super god oplevelse. God udfordring med at få løst gåderne. Vi kommer igen

1 de marzo de 2025

Hej Lars
Hvor er det dejligt at gøre at I havde det sjovt hos os!
Vi glæder os til at tage imod jer næste gang! :)

Sjovt og underholdende

Sjovt og spændende. 4 voksne og 3 teenagere alle var underholdt. Sødt personale og dejligt med en sodavand at gå hjem på.
Vi var inde i “Olsen bandens sidste plan”
Fed lokation💪🏼💪🏼
Tak for en herlig oplevelse

25 de enero de 2025

The Ring hos Riddlehouse

Har nu prøvet 2 af jeres Escape Rooms, de var begge fede, den sidste var The Ring og den var virkelig spændende.
Begge gange blev vi taget imod af Emma og hun er bare virkelig sød og super service minded, det var med til at gøre oplevelsen bedre og det er nok ikke sidste gang vi booker hos Jer.
Vi blev anbefalet at booke en live performer til The Ring af Emma og det er jeg glad for at vi gjorde for hun var da alle pengene værd, virkelig skræmmende!
Alt i alt en superfed oplevelse, kan varmt anbefales!

30 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget skuffende oplevelse - på igen måde pengene værd

Vi har dags dato besøgt RiddleHouse i Vridsløselille.
Den ene stjerne får de udelukkende pga. lokationen.
Vi var 4 personer der gav 1440 kr. (et gavekort vi havde fået i Kobberbryllupsgave) for at komme ind og løse Egon Olsens sidst plan.
Jeg selv og min far (der også var med) er store fans af netop Olsen Banden, hvorfor vi valgte netop dette rum.
Men det levede overhovedet ikke op til vores forventninger.
Man bliver udstyret med en mobiltelefon, hvor de ansatte kan sende ledetråde, hvis man er kørt fast.
Men problemet var, at disse kom meget senere end hvor vi var nået, og det føles som om, det var nogen forudbestemte der blev sendt.
Mange af “opgaverne” havde vi løst flere gange, men dørene eller låsene åbnede ikke. Det var virkelig frustrerende, især når man efter modtagelsen af ledetrådene finder ud af, at man havde løst det korrekt.
Rekvisitterne var slidte og man kunne se hvor tingene skulle placere, for der var afmærkninger i bordet, bøgerne var ved at falde fra hinanden, cellerne var slidte på den ikke fede måde.
Pengeskabet var ikke grønt men sort, stikkontakten var ved at falde ud af væggen bag lågen ved døren.
Som nævnt var vi 4 personer, den ene vores datter på 13 år, men der var slet ikke nok udfordring til os alle, der var hele tiden 1 eller 2 der ikke havde noget at lave.
Prisen hænger slet ikke sammen med oplevelsen - vi gik derfra meget skuffet og blev hurtigt enige om, at det på ingen måde var pengene værd.

Det der så gør mig endnu mere skuffet er, at der er en anmeldelse med stort set samme kritik fra aug 2023, hvor Riddlehouse skriver at de har udskiftet alle fjender i låsene, det kan så på ingen måde mærkes eller ses.

27 de diciembre de 2024

Hej Allan
Tusind tak for din feedback og vi er selvfølgelig rigtig kede af at oplevelsen ikke levede op til forventningerne.
Vi har, som følge af din feedback, lavet en fuld gennemgang af vores rum, hvor vi har udskiftet de mekanismer som over tid bliver slidte og som vi generelt udskifter jævnligt. Der går en del almen vedligehold i sådan et escape room og vi gør rigtig meget ud af at holde det opdateret, så den slags uheld ikke sker.
Vi har kontaktet dig på mail vdr. kompensation :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Autentisk oplevelse og verdensklasse gamemaster

Vi prøvede Flugten fra Vridsløselille, og det var en super god oplevelse - ikke mindst på grund af de autentiske omgivelser men også vores gamemaster Ditte gjorde sit for at bygge det perfekt op. Stor ros til Ditte, der er perfekt som værtinde - man føler sig godt tilpas og som en vigtig gæst. Det er meget værdsat!

19 de diciembre de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.