Supergoede service, waren eerlijk over productiefout, kwamen daar uit zichzelf op terug met een fijne oplossing. Aardige medewerkers, heel klantgericht, erg tevreden over dit bedrijf!
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Supergoede service
Online besteld maar niet voorradig
Ik had de winkel gebeld met een vraag over een product online. Na goede informatie product online besteld. Kreeg dag later via email bericht; product was niet meer op voorraad , geld wordt terug gestort. Als ik online betaal is mijn geld er in 1 minuut af. Ik wacht nu al een dag op terugstorting en waarom kon ik dit product bestellen als dit toch niet op voorraad is?!!
Visnet omgeruild
Een mooi visnet gekocht, maar ging helaas na ongeveer 8 maanden kapot. Het net teruggebracht en zonder vragen te stellen van hetzelfde merk het nieuwste model keurig meegekregen. Zo hoort service te zijn...prima mannen. Tot ziens!
Vermelden niet dat ze via DPD verzenden.
Vermelden niet dat ze via DPD verzenden, daar kom je pas achter nadat je betaalt heb. En DPD daagt nooit op. Elk bedrijf dat op deze manier zaken doet met DPD verdient een boycot.
Top zaak.
Wandelschoenen van Hanwag besteld vanwege goede prijs. Zeer snel geleverd.
Helaas waren de schoenen te klein en te warm, dus terug gestuurd. Binnen twee dagen stond het geld weer op mijn rekening.
Zo kan het dus ook, andere webwinkels.
Statiegeld
Bij het inleveren van gasflessen krijg je enkel onder de voorwaarde je statiegeld terug als je kan bewijzen met een bonnetje dat je bij hun de gasfles hebt gekocht.
Een hele fijne en overzichtelijke…
Een hele fijne en overzichtelijke winkel met een groot en gevarieerd assortiment. Je wordt hier echt goed geholpen. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en denken met je mee. Er is veel kennis in huis, wat het de ideale plek maakt om je spullen te kopen!
Goede communicatie en snelle levering
Het lukte mij aanvankelijk niet om via de wegshop een bestelling te plaatsen van een elektrobuitenboordmotor waarvoor een spiciale aktie liep.
Na één telefoontje werd dit snel opgepakt en had ik binnen 2 dagen de motor in huis.
Beetje teleurgesteld
Beetje teleurgesteld, dure werkschoenen gekocht, na een paar maanden werd de stof dun en voelde ik de stalen neuzen heel erg en kon ik er niet meer op lopen. Omdat de schoen niet stuk was, konden ze niks doen. Ja nieuwe schoenen met korting, ik had toch iets meer service verwacht.😔
Concurrerende prijzen en goede service…
Concurrerende prijzen en goede service door snelle levering!
Nette oplossing!
Er was iets fout gegaan met een te ruilen bestelling. Dit is echter goed en snel opgepakt door Rien de Wolf! Met daarbij ook nog een nette korting voor het ongemak.
Los van het net oplossen van dit probleem is Rien de Wolf telefonisch altijd zeer goed bereikbaar. Verder vriendelijke medewerkers en erg betaalbaar!
Top Bedrijf!
Werphengel en accessoires
Vandaag onwijs goed geholpen door een jonge blonde jongen (stagair) Wat een topper!
Meindl bergschoenen, tegen een zeer concurrerende prijs
Ik loop al jaren op Meindl bergschoenen (Borneo)...Maar nu na 2x de zolen te hebben laten vervangen was het leder ook aan vervanging toe. Ik wilde dezelfde schoenen en wist de maat...dus op internet gekeken en kwam bij Rien de Wolf uit. De prijs was/is uitstekend....maar ook de snelle en correcte levering was prima....Ik heb weer een paar mooie bergschoenen...thx Team De Wolf
Aanrader!
Tot voor kort had ik nog niet eerder van dit bedrijf gehoord. Maar in mijn zoektocht naar goede wandelschoenen stuitte ik op Rien de Wolf. De winkel blinkt niet alleen uit in zeer concurrerende prijzen maar ook in vriendelijk, duidelijk en servicegericht personeel dat weet waarover ze spreken. Kennis van zaken dus. Ik raad u de winkel van harte aan. Frank
Mooie wandelschoenen van Hanwag…
Mooie wandelschoenen van Hanwag ontvangen. Na de bestelling bleek een andere kleur dan besteld op voorraad. Telefonisch benaderd geworden of ik die kleur wilde hebben of een andere oplossing. Uiteindelijk voor de andere kleur gegaan. Een prima keuze. Snelle levering!
Top werkplaats!
Joey en de afdeling werkplaats geven een top service aan een strakke prijs. Mijn boot is daar al jaren in het onderhoud met een haal en breng service bij het scheepvaart museum! Dankzij hen geniet ik ieder jaar weer van een zorgeloos varen in en rond Amsterdam!
aanrader!
Zeer vlugge en correcte levering
Zeer vlugge en correcte levering. Een aanrader.
Alls in goede orde ontvangen
Alls in goede orde ontvangen, van de kratjes die niet leverbaar waren netjes restitutie terugontvangen en ik hoefde niet eens de verzendkosten te betalen.
Vlugge en correcte verzending
Vlugge en correcte verzending
Maar geen track and trace of verzend updates anders hadden ze 5 sterren van me gekregen
Más información sobre otros tipos de reseñas.