Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun gode erfaringer med rigtigmad.dk. Særligt deres kødvarer er uovertrufne. Nogle vil mene at priserne er høje, men sammenlignet med et vacuumpakket produkt fra supermarkedets køledisk, er prisen dec... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helt igennem smagsløst og kedeligt. Men sindssygt dyrt. Har smagt deres Tikki Madala og Butter chiken. Kunne lige så godt have drukket en kop vand. Deres bolognese er lige til at smide ud. Køb det ikk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk koncept. Jeg køber fra rigtigmad fordi de tilbyder animalske produkter af høj kvalitet. Økologisk og 100% græsfodret oksekød, og Islandsk laks uden sprøjtegift er i den grad de ting jeg vær... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de pedidos de comida online

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Rigtigmad, et samlingspunkt for Danmarks bedste madvarer med fokus på gennemført håndværk, upåklagelig kvalitet, 100% naturlige produkter, produceret af mennesker vi kender og elsker. Vores samarbejde med små producenter bringer de bedste madvarer direkte hjem til dig. Vi er din venlige, lokale, bæredygtige, renere end ren mad-formidler. En sundere og simplere måde, at skabe et bedre fødevaresystem for dig, din familie og resten af Danmark. Kasper, Kristian & Thomas

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skønne varer

Skønne varer, økologiske og meget lækre. Levering til tiden med ordentlig besked undervejs
Kan umiddelbart synes dyre, men ingen svind og bare kvalitet 🥰

27 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stor tilfredshed, men savner opskrifter

Jeg har handlet gennem mange år og har altid været meget tilfreds. Det ville dog være dejligt med opskrifter fx til alt det sortfodssvin jeg køber. I "gamle dage" kunne man altid finde opskrifter til det kød man købte.
Bedste hilsner
Marianne

24 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik kun halvdelen og kan ikke komme i kontakt

Vi bestilte 2 x færdigretter, men fik kun leveret 1 gang. Det vil sige at vi har betalt dobbelt for vores varer. Jeg har forsøgt at skrive dem en e-mail, den bliver ikke besvaret, jeg har prøvet at ringe på deres tlf nr. som står oplyst på hjemmesiden, her får jeg en svarer som siger at telefontiden er lukket (der oplyses ikke om hvornår der er åbent) de henviser til et andet firma og hjemmeside som ikke eksistere.
Jeg føler mig selvfølgelig uretfærdigt behandlet, det er selvfølgelig uacceptabelt at jeg ikke har fået hele min bestilling.

Måske jeg kan have held til at komme i kontakt med rigtigmad.dk her?

23 de mayo de 2023

Lækre færdigretter

Har nu på 3. Måned bestilt en stor sending af deres færdigretter. Det er så nemt at få god og smagfuld mad. For knap 60 kr pr måltid plus tilbehør får jeg hver dag et mættende, økologisk, nemt og ikke mindst super smagfuldt måltid.
De er altid klar i fryseren og jeg sparer så mange ture ned for at handle og så mange dumme og usunde impulskøb.
Perfekt når man bor alene, da de færreste måltidskasser laves til en person.
Selvom frosne færdigretter lyder lidt tarveligt, så smager det faktisk utrolig godt, og jeg er specielt vild med deres mørbradgryde, boller i karry og chili con carne. Ser frem til næste sending på fredag.

27 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Færdigretterne er møg dårlige!

Færdigretterne er møg dårlige! De smager af absolut ingenting og det ser meget uappetitligt ud. Vi fik bl.a. en masaman karry som absolut intet har at gøre med en masaman karry… som i INTET.
Jeg har smagt mange færdigretter, dem fra rigtig mad er helt klart i toppen af de dårligste jeg har smagt. Havde forventet meget mere nu Thomas Rode lægger navn til.

19 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes det har været rigtigt skønt…

Jeg synes det har været rigtigt skønt at kunne få nem og hurtig mad, der virkelig har smagt godt. Kan kun ærgre mig over plastikaffaldet.

PS. Der er forskel på rigtigmad.dk og rigtig-mad.dk og vil kun anbefale førstnævnte uden bindestreg. Det andet er smags- og kønsløst. Thomas Rode har fat i det rigtige.

29 de marzo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man kan ikke påstå det smager dårligt

Man kan ikke påstå det smager dårligt, for det er helt uden smag.
At kalde en ret for butter chicken og man forventer noget der minder om indisk, er en hån mod indisk mad.
Paprika gyde smager af ingenting.
Jeg fatter ikke Thomas Rode vil ligge navn til sådan noget makværk.
Been there, done that, but never again. Så heller et happy meal

10 de febrero de 2023

Kan absolut anbefales

Kød af fantastisk kvalitet.

Har fået gode råd og vejledning inden køb i forhold til hvilken udskæring, der egner sig bedst til fx steg eller koletter, tilberedning osv.

Sikker levering i sikker emballage.

Kan absolut anbefales

25 de enero de 2023

Kun rosende ord fra mig

Jeg har været kunde hos RigtigMad.dk i mange år - både i tidligere og nuværende setup og har kun godt at sige om både produkter og service. Jeg køber primært kød/fisk, og jeg er glad for at købe disse ting et sted, der har gjort undersøgelsesarbejdet for mig, så der er tænkt på både miljø, dyrevelfærd og kvalitet.

Ps! Jeg savner VIRKELIG jeres chipotle-bacon 🥓🌶️

4 de diciembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.