Ringsted Dyreklinik Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Shout out til Julie Bülow og sekretær/ veterinærsygeplejerske Bibi Jeg havde overtaget en hund med nogle hjerteproblemer jeg ikke blev informeret korrekt om af tidl ejer. Ligeledes uden recept... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Højt fagligt niveau og stiller altid op når man har brug for det - også når det er tid til at tage afsked med sin bedste ven gennem 11 år 💔 Jeg har ikke lyst til at komme andre steder med min (nye)... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vores både inde og ude kat havde fået skader på sin hale under slagsmål med en anden kat. Ikke tydelige sår, men halen forblev nede konstant, så vi kunne se at noget var galt. Vi ringede til dyreklin... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har brugt Ringsted dyreklinik i flere år, men nu har jeg stået med en meget syg hund 2 gange og ringer til dem. Men får bare at vide de ikke har tid, man kan ikke engang komme til at tale med en dyr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a
  2. Hospital veterinario

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Giv dit dyr en god behandling og bedre velvære. Vi behandler mindre husdyr som hunde, katte, kaniner og gnavere. Bestil tid i dag. Tryghed og åbenhed. Gratis tandtjek. Ringsteds største klinik.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Den bedste dyreklinik

Er kommet på Ringsted Dyreklinik igennem 11 år og kan kun give dem den bedste anbefaling. Altid faglig dygtigt personale, som tar` sig den tid der skal til hver behandling.

18 de febrero de 2022

Professionel og kompetent

Smilende og imødekommende personale. Jeg oplever kun en meget professionel og kompetent rådgivning/behandling både i klinikken men også over telefonen.

Kan varmt anbefale Ringsted Dyreklinik.

30 de diciembre de 2021

Rigtig fint besøg

Rigtig fint besøg - hundene var glade og vores besværlige papirer til tilbage rejse til England blev klaret uden problemer. Vil helt klart komme igen en anden gang ☺️

29 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dyrelægen der altid står klar - om det så er akut eller ren rutine …

Akut syg hund for anden gang i år og i står bare klar i det øjeblik man ringer. Og med 2 hunde hvor en normalt var livræd for Dyrelægen, til nu at være rolig og samlet og være glad for at komme til dyrelægen - det er en forandring og rosen går til jer Eva & Rikke… tror med garanti at specielt Rex forsat ville være bange for Dyrelæge hvis ikke det var for jer. Uanset hvor dårlig han har været/er plejer han at skælde ud konstant, ryste, trække sig væk, hvor han nu dårligt siger noget men bare nyder besøget/behandlingen.
Før skulle han sove ved en undersøgelse til nu hvor en mundkurv er rigeligt. Sikker på den også ryger på et tidspunkt med jeres positive måde at takle alle dyr på.

Og en ros til front personalet med, altid smilende, glade og imødekommen, selv på telefonen kan man høre hvor stort er smil i besidder. Og kan i ikke lige selv svare, finder i hurtig svaret hos en kollega eller ringer tilbage hvis en Dyrelæge lige skal spørger. Man kan ALTID stole på jer og det i lover bliver altid overholdt.

En sidste ting er et stort tak fra Dingo & Rex. Dingo er i hvert fald svær at få med hjem igen efter besøg hos jer og føler han er hjemme 😁

Glædelig jul & Godt Nytår

25 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.