Risskovdyreklinik Opiniones 1

3,2

Medio

1 opinión

ØV!!!

Kom ud og fik kastreret min kat. En højt talene og meget provokerende dyrlæge tog imod os. Vores kat var fastende og i bur som aftalt. Han sendte os afsted og bad os komme en time efter. Da vi kom igen, fik vi afvise alt var gået godt. Jeg spurgte om en masse og han sagde gentagne gange, meget vredt at jeg ikke skulle spørge om noget. Han bad os lade katten blive i buret endnu et døgn og vi fik besked på, at vi hverken måtte give ham mad eller vand. 2 døgn uden vand og mad!? Det KU bare ikke passe. Hans grund var at hvis vi lukkede katten ud og den stadig var slæv mm efter narkosen ville vi bare hele tiden ringe, og det gad han ikke! Så hellere sulte vores kat!? Ellers tak JENS! han gik med ud til bilen og smækkede døren til den efter jeg havde sat mig ind. Jeg ringede OMGÅENDE til vores egen dyrlæge (som ikke laver den slags, ellers havde vi brugt hende) som sagde det ikke kunne passe, og vi bare skulle åbne buret derhjemme og gi ham mad og vand med det samme! Dyrlægen i Risskov virkede meget påvirket og ude af kontrol. Ærgerligt han først skabte sig sådan efter vi kom igen, ellers havde vi promte taget vores kat med igen. Vores venner har haft lign oplevelse med ham, hvor han også har talt ubehøvlet, sagt de ikke skulle spørge om noget osv. Han kastrerede to af deres hunde, hvor han lavede en fejl, så stingene groede fast i huden og ikke kunne fjernes fra såret. Det er simpelthen UHØRT! jeg er meget rystet. Kan godt være priserne er lave, men det er ikke det værd. Jeg skal aldrig derhen igen!

19 de agosto de 2015

¿Es ésta tu empresa?